Miehet vailla mieshormonia

Nykyaika passivoi kaikin tavoin. Jos ei tee mitään, ei nuku hyvin, syö huonosti sitä voi huonosti. Sitten sitä mennään lääkäriin ja lääkäri kertoo, että ilmiselvä masennus ja kirjoittaa reseptit. Noniin. Uudempana metkuna somemaailma on havainnut, että moinen ihmiselukalle lajityypillisesti katastrofaalisen kehno elämäntyyli näkyy hormonaalisellakin tasolla, miesten testosteroni tasoissa.

Ei tietenkään kaikkia, mutta suuri osa miehiä saataisiin kuntoon jos itse oivaltaisivat taikka joku kertoisi, että ”kuule, olet ihmiselukka joka on liikkumaan luotu sosiaalinen otus”. Liikunta auttaa usein uniongelmiin ja saa aineenvaihdunnan käyntiin. Sitten tarvitsee toki alkaa vähän kiinnittää huomiota myös siihen mitä syö.

Mutta ei. Ratkaisu tähänkin on lääketiede ja testosteronikorvaushoito (!).

Some keksi idean siitä kun suuri määrä voimailijoita käyttää sen miljoonaa eri steroideja. Kun jostain syystä haluavat lopettaa käytön on kroppa vähän sekaisin. Esim. luontaista mieshormonia ei enää löydy ja jos ei halua naiseksi muuttua lääkäri iskee lopuksi ikää testosteronikorvaushoiton päälle.

Amerikoissa varsinkin on muodissa ikääntymistä vastaan ottaa vähän ekstratestoja, mies pysyy viriilinä, sekä kantasoluja piikittää joka paikkaan, joskos ne parantaisivat ikääntymisen tuomia vaivoja ja pitäisivät nuorekkaana.

Minun puolesta jokainen käyttäköön mitä aineita haluaakaan. Joku mieshormoni ja sen taso nyt on vaan hyvin häilyvä käsite. Kun on suurta luonnollista vaihtelua johon ikä tuo omat lisänsä. Jos nyt on paska olo, varsinkin nuorella miehellä, ehkä nyt kannattaisi kokeilla luonnollisia metodeja ensin parantaa fiilistään. Terve mieli terveessä ruumiissa on aika hyvä motto yhä.

https://harimaa.com/ravinto/testosteroni-miten-nostan-luonnollisesti-7-eri-strategian-avulla/

https://yle.fi/a/74-20071031

Pakko olla testosteronivaje

Pihlajalinnan urologin vastaanotolla käy jopa päivittäin testosteronitasostaan huolestuneita nuoria miehiä. Ilmiö on tunnistettu myös julkisella puolella.

 

Jos taas roinasta haluaa eroon tässä vaikka video.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu