Tucker Carlson haastattelee Vladimir Putinia

Miksi Carlson haastattelee Putinia? Koska on kuulemma hänen tehtävänsä journalistina informoida ihmisiä. Ukraina ja ukrainalaiset, Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyy ovat päivittäin medioissa, mutta kukaan ei ole haastatellut toista osapuolta Vladimir Putinia. Sananvapaus on kuulemma ”syntymäoikeus” (birthright) joten nyt saadaan kuulla mitä Putin sanoo josta perinteiset mediat eivät pidä ja taatusti ignooraavat ja sensuroivat haastattelun. Oho, eikai.

Meillä sentään sananvastuulliset mediat eivät mitään Putineita haastattele, ehkä YLEn budjetti ei siihen riitä, vaan on paras toistella vaikka mitä Gazan terveysministeriö kertoo paikallisesta erityisoperaatiosta.

Tucker Carlson on kiistanalainen hahmo ja hänen haastattelujaan on hauska katsoa. Kun niissä toisaalta on pointtinsa ja toisaalta aina saa olla tarkkana mennäänkö salaliittoteorioiden puolelle (näistä on taviksen mahdoton varmaksi mitään sanoa). Tämä tuleva Putinin haastattelu nyt on kaikkien kynnelle kykenevien pakko katsoa oli miehestä sitten mitä mieltä tahansa (jonka pitäisi olla sivuseikka). Mielenkiintoista nähdä minkä linjan vastuumediat tähän haastatteluun ottavat sinänsä, mutta haastattelu löytyy sitten kohtapuoleen ainakin Xstä ja Tucker Carlsonin kotisivuilta toivon mukaan …

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu