Avointa tiedonvälitystä ja päätöksentekoa Unkari-DNA-Nokialandian monarkiassa

Suhmuroinnille vain taivas on kattona, kun projektin nimenä on langaton 5G: katastrofihanke, se kultainen vasikka; sammakontappaja, mehiläisen murhaaja, syövän lähde ja sokerina pohjalla: koronan kiihdyttäjä.

Langaton 5G tuotiin Suomeen 2020 Sanna Marinin pääministerikaudella, EU:n päätöksellä puutteellisen tiedon ja tutkimuksen sekä reduktionistisen maailmankuvan turvin. Hanke oli ja on yhteiskunnallisen eliitin holhouksessa ja siunauksessa; ylimpien lainvalvojien yli-viikaroimana. Hanke nauttii Suomen vanhentuneen säteilylain turvaa.

5G oli helppo salakuljettaa, sillä mobiilidatan runsas käyttö on suomalaiselle kunnia-asia. Tähän on tultu: älylaitteet täyttävät kotimme induktioliesistä vauvan wi-fi-vaippoihin. Ja niin me tupakoimme, jokainen meistä – vauvasta vaariin.

Mutta ihmisten ahneuden tähden kärsivät hyönteiset, sammakot mehiläiset, pikkulinnut, hyönteisiä syövät päästäiset; lintujen ja sammakoiden munia tuhoutuu tukiasemien lähellä. Elämän perusta järkkyy.

Yle ja HS ovat leimanneet 5G:n vastustajat salaliittoteoreetikoiksi. Valtavasti aikaa ja palstatilaa on käytetty lukijan psykologiseen valmennukseen – hyväksymään vahingollinen 5G. Epäilijöitä on kehotettu ”käyttämään järkeä” (sillä tämän teknologian haitoista varoitteluhan olisi ”silkkaa pelottelua ja huuhaata”). Nokia mobile connects people. Yle ja HS pönkittävät maailmankuvaa haastattelemalla samanmielisten kerhoa, eikä poikkipuolista sanaa juuri pääse syntymään.

Suomen sallimat säteilyn raja-arvot ovat miljoonakertaiset Lääkärien ympäristöjärjestön suosituksiin nähden. Unkari-DNA-Nokialandiassa varovaisuusperiaatetta kannattavat ihmiset kuitenkin julistetaan foliohatuiksi.

Valtikkaa pitelee Suomen säteilyturvakeskus, STUK, jonka tahtoon on taipunut myös hallitus. 5G toteutuu pääministerin, liikenne- ja viestintäministerin, peruspalveluministerin (!) sekä ympäristöministerin (!) siunauksella. Unohtaa ei myöskään sovi vihreiden (!) puheenjohtajaa (!).

Luonnonsuojelua Suomessa -nimisen näytelmän erityinen piirre onkin Vihreiden salliva suhtautuminen tähän niin sanottuun viidennen sukupolven teknologiaan, joka ennen pitkää on laukaisemassa ekokatastrofin. Hyönteiset vähenevät maailmassa noin 2,5-2,8 prosenttia vuodessa.

Lähteet:

EPRS_BRI(2020)646172_EN

Evidence for a Connection Between COVID-19 and Exposure to Radiofrequency Radiation from Wireless Telecommunications Including Microwaves and Millimeter Waves https://osf.io/9p8qu

 

 

0
kirsikallio
Helsinki

kirjoittaja-valokuvaaja (FM)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu