Huom. Jyväskylän vankila: Kansainvälinen naisvankitutkimus suosittelee nais- ja miesvangeille erillisiä vankiloita

 

Kuvassa Laukaan avovankila

Miksi Jyväskylän keskustaan, Tourujoen rantaan, rakennettavaan Jyväskylän vankilaan (ent. Laukaan avovankila) sijoitetaan niin nais- kuin miesvangitkin?

– Kansainvälisen naisvankitutkimuksen perustella suositellaan, että naisvankien sijoittamista miesten kanssa samoihin vankiloihin vältettäisiin.
———————————————————————————————————————————-
♠ Jos nyt ihan välttämättä halutaan vankila Jyväskylään, niin vielä ei ole myöhäistä korjata tätä tilannetta myös vankilahankkeen vastustajille vähän siedettävämmäksi: Siirretään Laukaan avovankilan naisvangit Jyväskylän uuteen vankilaan ja siirretään samalla Jyväskylän poliisitalon väki myös samalle Rise-kampukselle rikosseuraamusviraston väen kanssa. Otetaan siis mallia Oulusta, missä toimitaan näin..
———————————————————————————————————————————–
  Näin saadaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla – jopa kolme tai jopa neljä – jos vielä kauan kaivattu konserttitalo remontoitaisiin resurssiviisaasti nykyiselle poliisitalon tontille Jyväskylän keskustaan!
————————————————————————————————————————————
♣ Tämän jälkeen annetaan Laukaan miesavovankien osallistua nykyiseen Laukaan avovankilan remontointiin itse ja luoda heille mieluinen ”miesluola” nykyiselle sijainnilleen..
————————————————————————————————————————————
Haloo, Jyväskylän päättäjät! Ottakaapa kantaa ajoissa! Tässä olisi nyt mahdollisuus kehittää surkeasta Tourujokivarren luontoa ja kulttuurimaisemaa pilaavasta vankilahankkeesta edes vähän siedettävämpi – kaikille sidosryhmille.. 😉

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu