Hyvinvointialuevaalien äänestysharha: Ei ole aikaisempaa historiaa, joten älkää puhuko aluevaalien kohdalla pien- ja suurpuolueista

 

 

 

Media luo äänestysharhan!

Meillä on käsillä nyt aivan ensimmäiset hyvinvointialueiden vaalit, joista ei ole aikaisempaa historiaa ja joissa voi tulla täysin yllätyksellisiä tuloksia nykyisten puolueiden kannatuksissa, jos me kaikki äänestämme niin kuin meidän omalle hyvinvointialueellemme on meidän mielestämme parasta!

Sehän riippuu täysin nyt vaaliehdokkaiden ”laadukkuudesta”, keitä hyvinvointialueiden valtuustoihin valitaan.

Jollakin alueella äänistä pääpotin vievät kristilliset ja toisaalla Liike Nyt – tai vaikka ruotsalainen kansanpuolue.

Media luo meille äänestysharhan, kun se se puhuu hyvinvointialuevaalien kohdalla isojen ja pienten puolueiden ehdokkaista. Nythän puolueet eivät ole äänestettävinä, vaan alue-edustajat.

Vasta ensimmäisten pidettyjen hyvinvointialuevaalien jälkeen tiedämme, mitkä puolueet olivat ”pieniä” ja mitkä ”suuria”. Vasta seuraavissa hyvinvointialueiden vaaleissa voidaan puhua historiaan perustuvana aluevaalien pien- ja suurpuolueista, jos niin halutaan.

Äänestetään ilman median luomaa äänestysharhaa meille itsellemme ”parhaimmat tyypit” omille hyvinvointialueillemme päättämään meidän omasta sotesta ja meidän omasta pelastustoimesta!

Annetaan kaikille aluevaaliehdokkaille tasapuoliset mahdollisuudet näyttää kykynsä! 🙂

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu