Kuinka helposti Sinä löydät omaa asuin- tai mökkipaikkakuntaasi koskevat viralliset kuulutukset ja ilmoitukset?

 

Kuvankaappaus KSML 19.5.2021 Kuulutukset-palsta ym.

Sekavia ja huonosti asukkaita, mökkiläisiä ja alueen yrittäjiä palvelevia ilmoitus- ja kuulutuskäytäntöjä Keski-Suomessa 

Vrt. aikaisempi samaa asiakokonaisuutta koskenut blogini Pitkälänvuoren tuulimyllykaavasta, jonka me kaikkihan toki tiedämme sijaitsevan Petäjävedellä ja josta OKV on antanut tuoreen 4.5.2021 Vastauksen OKV/789/10/2021-OKV-2 (huom. ei löydy OKV:n hakutoiminnolla).

Eikö totta, että tästä nyt kuvassa esimerkkinä olevasta Ely-keskuksen 19.5.2021 Keskisuomalainen-lehdessä julkaistusta ”Ilmoitus toimivaltaisen viranomaisen kuulutuksesta” jokainen Keskisuomalainen-lehteä lukeva asukas, mökkiläinen – tai tuleva sellainen – voi helposti heti huomata, että on kyseessä Saarijärven Lannevedellä olevasta kevyen liikenteen väylän tiesuunnitelmasta.Vai oletko ehkä eri mieltä?

Siis jos olet tilaamassa itsellesi hierojaa tai selvännäkijää, voit sattumalta huomata tämä 30 päivän valitusoikeudesta kertovan ilmoituksen kuulutuksesta, jonka jälkeen voit hakea tarkempia tietoja asiaan netistä www.ely-keskus.fi/web/ely/kuulutukset (aluevalinta: Keski-Suomi)..

Helppoa ja yksinkertaista, eikö totta! 😉 

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu