Pe 16.4. päättyy kommentointimahdollisuus hallituksen suunnittelemasta koronarajoitusten purusta Otakantaa.fi -palvelussa

 

Rajoitusten purku on melkoinen Rubikin kuutio – kuka osaa sen ratkaista? Jos rajoitusten asettaminen oli työlästä eikä perustuslain pykälät aina toteutuneet, niin onnistutaanko rajoitusten purussa yhtään kitkattomammin?..

Ota Sinäkin kantaa koronarajoitusten purkamiseen: kommentoi hallituksen suunnitelmaa Otakantaa.fi -palvelussa. Kommentteja kasassa jo 1726 kpl.

Ks. 9.4.2021 suunnitelmaluonnos, miten ja millaisella aikataululla koronarajoituksia aiotaan purkaa.

Suunnitelmalla on tarkoitus luoda kansalaisille, yrityksille ja yhteisöille näkymä, miten yhteiskuntaa asteittain avattaisiin.

Kyselyn avulla halutaan palautetta, vastaako hallituksen suunnitelma yleisiä odotuksia. Suunnitelmassa kuvataan rajoitustoimien ”purkamisen periaatteet, epidemiologiset edellytykset, tavoiteaikataulu ja vaiheet, joissa rajoitukset puretaan.”

Kaikki kommentit on luvattu analysoida, ja vieläpä siten, että niitä luvataan hyödyntää suunnitelman viimeistelyssä.

Pistetäänkö tekoäly analysoimaan tuhansissa laskettavat kommentit, jotta joskus asiassa saadaan valmista?.. Mutta kuka syöttää tekoälylle tarvittavat algoritmit?..

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu