Puolueen perustamista aiotaan helpottaa: Olisiko nyt oikea hetki asiat edellä toimivalle Eläkeläisten puolueelle?

Miksi meidän ikäihmisten asioita ei nyt oikein kukaan aja? Onko kaikki poliittiset avaukset riittävästä hoitajamitoituksesta tai Vappusatasista löysää puhetta? Me, jo ikääntyneet ihmiset, tarvitsemme eduvalvontaa jo heti tänään – emme vasta vuosien päästä!

Perustetaanko Suomeen Eläkeläisten puolue, johon mahtuu ääniä niin oikealta kuin vasemmaltakin? Puolueen perustaminen helpottuu ratkaisevasti sähköisten palveluiden avauduttua

Hallituksen esityksessä eduskunnalle laiksi puoluelain 3 §:n muuttamisesta (OM021:00/2019 Säädösvalmistelu) ehdotetaan muutettavaksi puoluelakia siten, että hakemuksen yhdistyksen rekisteröimisestä puoluerekisteriin voisi jatkossa tehdä myös oikeusministeriön ylläpitämässä verkkopalvelussa.

Samalla mahdollistuisi kannatusilmoitusten kerääminen sähköisesti puolueen rekisteröimiseksi.

Tavoitteena on, että muutos tulisi voimaan viimeistään vuoden 2021 alusta.

🙂 Peukuta tätä US-blogiani, jos olet sitä mieltä, että Suomeen tulee perustaa Eläkeläispuolue, kun uudet sähköiset palvelut sen sallivat

 

🙂 Kommentoithan myös sitä, kenestä tulisi hyvä uuden Eläkeläispuolueen ”kapteeni”, ja millä ”merikartoilla” menestystä uudelle puolueelle haetaan?

 

🙂 Ehdota myös eläkeläispuolueelle vetävä ja tasa-arvoinen nimi

 

🙂 Tuumasta toimeen!

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu