Rajoituslain kunnallisia yhtiöitä koskeva muutos voimaan 1.11. Kuinka Sairaala Novassa ja K-S sairaanhoitopiirissä on asia huomioitu?

Pitääkö meidän Kuokkalassa asuvien vanhustenkin lähteä Kyllön mäelle – toiselle laidalle kaupunkia – uuden Sairaala Novan myötä? Jos Sairaala Nova on jo heti alkujaan liian pieni, niin miksi Kuokkalan terveyskeskus ei nykyisellä sijainnillaan voisi jatkaa toimintaansa palvellen Kuokkalan alueen asukkaita..

Sairaala Nova, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Jyväskylän Kukkumäkeen sijoittuvaan Sairaala Novaa keskitetään alueen 250 000 asukkaan erikoissairaanhoito ja 50 000 jyväskyläläisen perusterveydenhuolto. Sairaala Nova varustetaan uusimmalla sairaalalaitteistolla.

Lähde


Rajoituslain kunnallisia yhtiöitä koskeva muutos voimaan 1.11.2020

Sosiaali- ja terveysministeriö 9.11.2020 15.01

Tiedote 268/2020

Sote-investointeja ja ulkoistuksia koskevaa ns. rajoituslakia on muutettu 1.11.2020 alkaen siten, että kunnan tai kuntayhtymän yksin tai yhdessä omistaman yhtiön kautta toteutettava hanke rinnastetaan sosiaali- ja terveydenhuollon investointeja koskevassa lupamenettelyssä kunnan tai kuntayhtymän itse toteuttamaan hankkeeseen. (koko teksti lähdelinkissä)

Lähde tekstiin ja kuvaan

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu