Sähköyhtiö 365 Hankinta Oy on erehdyttänyt kuluttajia maksamaan aiheettomia maksuja haastamalla heidät tuomioistuimeen

 

Kuljettavatko ilmiöt meitä? Mikä tai ketkä synnyttävät ilmiöitä?...

Alma Talent kertoo, että ”Koska tapauksia on paljon, kuluttaja-asiamies pyytää poliisia tutkimaan, ovatko 365 Hankinta ja sen vastuuhenkilö syyllistyneet teolla rikoslain mukaiseen törkeään petokseen.”

Eikö jo yhdenkin kuluttajan kohdalla tulisi kuluttaja-asiamiehen pyytää poliisia tutkimaan, ovatko jonkun yrityksen vastuuhenkilöt syyllistyneet törkeään petokseen, jos kuluttaja-asiamies työssään tällaiseen tilanteeseen törmää?

Eikö kuluttajansuojaviranomaisilla ole vastuu ilmiantaa heidän tietoonsa tullut kuluttajaan kohdistuva törkeä petos – tai muu törkeä tuottamus ja teko?

Kuluttaja ei useinkaan itse tiedä olevansa tällaisen teon kohteena..

Tiedote: Kuluttaja-asiamies on tehnyt 365 Hankinnasta tutkintapyynnön poliisille
4.4.2024

– – Sähköyhtiö 365 Hankinta Oy on erehdyttänyt tai pyrkinyt erehdyttämään kuluttajia maksamaan aiheettomia maksuja haastamalla heidät tuomioistuimeen. – –

Lähde

Sähköyhtiö 365 Hankinta Oy on erehdyttänyt tai pyrkinyt erehdyttämään kuluttajia maksamaan aiheettomia maksuja haastamalla heidät tuomioistuimeen. Koska tapauksia on paljon, kuluttaja-asiamies pyytää poliisia tutkimaan, ovatko 365 Hankinta ja sen vastuuhenkilö syyllistyneet teolla rikoslain mukaiseen törkeään petokseen. Menettely on ollut erityisen vahingollista, koska sillä on myös laajamittaisesti väärinkäytetty tuomioistuinjärjestelmää.

Lähde

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu