UNESCON maailmanperintökohteen, Petäjäveden vanhan kirkon, naapuriin noussee jopa 11 kpl tuulimyllyjä 270 m korkeuteen! Vaikuta nyt!

Kuvan lähde: KSML 28.9.2021 ”SEKALAISTA”-palstalla.

Miksi Petäjävedellä sijaitsevan UNESCON maailmanperintökohteen, Petäjäveden vanhan kirkon, naapuriin suunnitteilla oleva Pitkälänvuoren tuulimyllypuistohanke ja sen sosiaalisten vaikutustenarviointi kuulutetaan Keskisuomalainen-lehdessä vain sekalaisten ilmoitusten palstalla?!

Hyvät keskisuomalaiset ja kaikki asianosaiset, ottakaapa nyt kantaa 15.10.2021 mennessä yllä olevan ilmoituksen mukaisesti siihen, mitä sosiaalisia vaikutuksia on sillä, että jopa 11 kpl tuulimyllyä nousee Petäjäveden vanhan ja arvokkaan kirkon läheiseen kulttuurimaisemaan ja jopa 270 metrin korkeuteen!

OAS: PETÄJÄVESI
PITKÄLÄNVUOREN TUULIVOIMAPUISTON OSAYLEISKAAVA
OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA
18.02.2021

Nyt on oikea hetki vaikuttaa! 🙂 Jakakaa tietoa eteenpäin!


Toisena huomionarvoisena asiana samassa KSML:n kuulutusyhteydessä on se, että Jyväskylän alakaupunginen strateginen suunnittelu on pahasti nyt jälkijunassa!

Samaan aikaan tänään KSML:ssa virallisesti KUULUTUKSET-palstalla ilmoitetaan Jyväskylän alakaupungin ”kehittämisperiaatteista ja kaupungin strategisesta suunnitelmasta, joka ohjaa asemakaavoitusta jne…”

Mikä merkitys on tällaisella jälkikäteen tehtävällä strategiakuulutuksella, kun Jyväskylän alakaupungille on jo hyväksytetty useita pilvenpiirtäjiä pilaamaan matalaprofiilista alakaupungin kulttuurimaisemaa..

Jyväskyläläiset asukaat ovat ilmoittaneet, että he eivät halua ns. korkearakentamista ydinkeskustaan!

Osallistukaa jyväskyläläiset ja kaikki asianosaiset myös tähän kuulemiseen 12.10.2021 klo 15. mennessä!

 

Yllä osa virallisesta KUULUTUKSESTA  (Ksml 28.9.2021).

 

 

 

 

 

+9

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu