Arviointia presidentinvaaleista

Presidentinvaalien viime aikoina moni toisti, että ”valitaan kumpi ehdokas vain, saamme hyvän presidentin”. Vaalien jälkeen todettiin, että vaalikamppailu oli sivistynyt ja ei repivä.

Suuri osa suomalaisista tuntui pitävän molempia ehdokkaita hyvinä ja tasaväkisinä.

Sanotaan, että äänestäjän muisti on lyhyt. Presidentinvaalien aikana mielestäni lähes valkopestiin ehdokas Pekka Haavisto ja monet äänestäjänsä tuskin olivat selvillä niistä raskauttavista asioista, joita hänen toiminnassaan on ollut. Kts. Uuden Suomen Puheenvuoron kirjoitukseni ”Miksi en äänestä Pekka Haavistoa, vaan Alexander Stubbia.”

Onko se sitten oikein? Hesari ja Yle eritoten kehuivat Haavistoa. Mielestäni kaikki luurangot täytyy tuoda ehdokasaikana esiin ja haastaa ehdokkaat kunnolla ilman ilkeilyä.

Olen tyytyväinen, että Alexander Stubb valittiin presidentiksi.Oikeistolainen presidentti on se mitä tarvitaan. Punaviher-talouspolitiikka ei toimi, se on nähty. Jussi Halla-aho oli ensimmäisen kierroksen valintani ja hän olisi ollut hyvä presidentti.

KirsiVisunen
Perussuomalaiset Savonlinna

Savonlinna kaupunginvaltuutettu (PS), Maakuntavaltuustoryhmän puh.joht.
Sivistyslautakunnan jäsen.
Etelä-Savon hyvinvointialueen vara-aluevaltuutettu ja aluehallituksen varajäsen. Savonlinnan Seudun Perussuomalaiset ry hallituksen jäsen. Perussuomalaisten Etelä-Savon piirihallituksen varajäsen.
Kuntaliiton valtuuskunnan varajäsen.

Yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostunut terveydenhoitaja, joka asuu pääosin Kerimäellä, mutta myös Helsingissä. Olen 69-vuotias ja eläkkeellä. Kokemus 40 vuotta terveydenhuollossa. Kirjoittamani mielipiteet ovat omiani, eivät puolueen kantoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu