Dalai Lama varoitti, että koko Euroopasta tulee muslimimaanosa, jos pakolaisia ei palauteta!

Sattui äsken silmiini Dalai Laman antama haastattelu Daily Mailista 27.6.2019, jossa hän varoittaa, että koko Euroopasta tulee muslimimaanosa tai Afrikka, jos pakolaisia ei palauteta. Hän sanoi, että pakolaiset tulee kouluttaa, mutta sitten palauttaa kotimaihinsa jälleenrakentamaan omaa maatansa.

Asia jakaa eurooppalaisia ja EU:ssa asiaa selvitellään. Eurooppa on monikulttuuristumassa ellei muutamaa maata oteta lukuun. Tosin se, mitkä maat ottavat eniten vastaan tulijoita riippuu osin niistä tukimuodoista, joita valtio tarjoaa. Esim. Viro on yhtä lailla EU:n jäsen ja sitä sitovat samat velvoitteet kuin Suomea, mutta sinne hakeutuu vain vähän tulijoita ilmeisesti vaatimattomampien tukien vuoksi.

Olen pitkään toivonut, että että Oxfordin yliopiston professori Paul Collierin kirja Exodus käännettäisiin suomeksi. Hän on  tutkinut maahanmuuttoa ja kantansa on sama kuin Dalai Lamalla.Lähtömaat ovat häviäjiä ihmisten muuttaessa pysyvästi Eurooppaan ja sopeutuminen on vaikeaa.
Saamme katsoa tv:stä nuorten puolueiden puheenjohtajien ja varapuheenjohtajien kannaottoja asiasta, joista kuultaa, että eivät ole syvällisesti asiaan perehtyneet. Ihmettelen, että Kepun ja Sdp:n vanhemmatkin kansanedustajat ja ministerit asian hyväksyvät.
Emme saa olla sinisilmäisiä, vaan täytyy ymmärtää ihmisluonto realistisesti ja yleinen pyrkimys levittää omaa uskontoa laajemmalle. Levitystyö voi saada sodankäynnin muotoja lopulta, kuten nyt olemme lukeneet Ruotsista. Ihmisluonnin hyvyyteen ei pidä sokeasti uskoa, kun on mahdollisuus lukea historiaa ja uutisia maailmalta.Puheet siitä, että hyvä huolenpito ja välittäminen ovat ratkaisu, ovat kyseenalaisia.
Maanpuolustus nykyaikana on myös näiden uhkien ymmärtämistä ja torjumista.Erityisesti toivon, että kristityt ymmärtäisivät nähdä tosiasiat ja puolustaisivat kristinuskoa ilman sinisilmäisyyttä.
Dalai Lama on siis sitä mieltä, että pakolaiset tulee vastaanottaa ja kouluttaa, mutta palauttaa sitten rakentamaan kotimaataan. Näin ei nyt tapahdu. Poliitikot ja kansa on jakautunut kahtia asian suhteen, on monikulttuurisuutta kannattavia ja maahanmuuttokriittisiä.
Perussuomalaisten Suomen Perustan tutkija Samuli Salminen on tutkinut parissakin tutkimuksessa kuinka kalliiksi halpatyövoima tulee ja paljonko maahanmuuttajista on toimeentulotuen saajia. Valitettavasti ko. tutkimuksia ei suostuta uutisoimaan. Vink vink A-studion toimittajat!
Kokoomus ajaa maahanmuuttoa Suomeen ja työvoiman tarveharkinnan poistoa, josta käytännössä suurin osa olisi pientä palkkaa saavien maahanmuuttoa. Yritykset tietysti sasisivat edullista työvoimaa, mutta veronmaksajille lasku olisi kallis, joska esim. pääkaupunkiseudulla ei ko tuloilla elätetä perhettä. Onneksi työvoiman tarveharkinnan poistoa ei esim. Sdp:n Eveliina Heinäluoma kannata. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät, että koulutettujen tulo Suomeen on jo nytkin mahdollista ja ko. tarveharkinnan poisto ajaisi maan omien kansalaisten tilanteen heikoksi.
Olisi jo aika pystyä keskustelemaan näistä asioista ilman demonisointia eri tavoin ajattelevien suuntaan.  Tulisi pitää pohjana tutkimustietoa, kuten Samuli Salmisen tutkimuksia.
KirsiVisunen

Yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostunut terveydenhoitaja, joka asuu pääosin Kerimäellä, mutta myös Helsingissä Olen 66-vuotias ja eläkkeellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu