Ensiapulääke hoitajapulaan olisi veroprosentin lasku eläkeikäisille hoitajille toistaiseksi!

  • Olemme Suomessa keskellä ennennäkemätöntä hoitajapulaa. Potilasturvallisuus on vaarantumassa ja hallituksen on tartuttava asiaan, sekä lisäämällä koulutusta, että esimerkiksi laskettava eläkeikäisten hoitajien veroprosenttia tilapäisesti. Kuulin huhun, että näin olisi Ruotsissa tehty. Tietysti on huolehdittava, että hoitajien palkkaus on kilpailukykyinen. Tästä verotusideasta soitti minulle eilen eläköitynyt sairaanhoitaja-ystävä seurattuaan miten vaikeaa on ollut saada hoitajia tarpeeksi lisätyövoimaksi  koronarokottamaan väestöä.

Suuri osa koronarokotuksista on annettu eläkeikäisten voimin. Verotus on vain korkea ja estää hakeutumista työhön.

Nyt kaikki ajamaan tätä asiaa.Olen yli 40 vuotta työskennellyt hoitoalalla ja tiedän työn kuormituksen ja tärkeyden. Olen myös hyvinvointialueen vara-valtuutettu Etelä-Savossa.

KirsiVisunen
Perussuomalaiset Savonlinna

Savonlinna kaupunginvaltuutettu (PS), Maakuntavaltuustoryhmän puh.joht.
Sivistyslautakunnan jäsen.
Etelä-Savon hyvinvointialueen vara-aluevaltuutettu ja aluehallituksen varajäsen. Savonlinnan Seudun Perussuomalaiset ry hallituksen jäsen.
Kuntaliiton valtuuskunnan varajäsen.

Yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostunut terveydenhoitaja, joka asuu pääosin Kerimäellä, mutta myös Helsingissä. Olen 69-vuotias ja eläkkeellä. Kokemus 40 vuotta terveydenhuollossa. Kirjoittamani mielipiteet ovat omiani, eivät puolueen kantoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu