Kansalainen menee helposti vipuun ja uskoo koronankieltäjiin!

Mielipiteen vapaus on tärkeä arvo yhteiskunnassamme. Kansalainen on kuitenkin valinnan edessä, uskoako nk. virallista koronainfoa vai sitä kritisoivaa vaihtoehtoa, joka toimii pääosin somessa. Tunnemme kaikki kansanedustajia myöden heitä, jotka kertovat meille, että korona on vain flunssa, koko maailman toimet pandemian rajoittamiseksi ylimitoitettuja ja lähinnä jonkinlainen salaliitto. Tähän itsemäärämisoikeuden ja vapauden korostamiseen on ollut helppoa saada etenkin nuoria mukaan. Yksi tällainen toimija on nk. ”koronarealistit”, mutta on niitä muitakin.

Nyt näyttävät fb-kavereistani lähtevän kirjoitusteni vuoksi omatoimisesti nk.”koronarealistit, jotka pitkälti kieltävät koronan vakavuuden, maskien käytön tarpeen ja rokotustarpeen. Voisin tietysti ratsastaa kaksilla rattailla saadakseni kuntavaaleissa kumpienkin äänet, mutta ei anna periksi yhtään tukea näitä koronankieltäjiä ja salaliittoteoreetikoita.

Olen toiminut terveydenhoitajana lähes 40 vuotta. Aina voi jotain sattua rokotusten kehittelyssä, mutta nyt menee jo överiksi. Silti kannatan mielipiteenvapautta, mutta kehoitan kuitenkin järjellä arvioimaan missä joukoissa seisoo (mm, Donetskista tunnettu MV-lehden päätoimittaja Janus Putkonen kirjoitti Uudessa MV-lehdessä jokin aika sitten: ”Perussuomalaiset, siirtykää komentaja Ano Turtiaisen joukkoihin”. Tämän löydät 27.3 julkaistuna Jussi Halla-ahon seinältä, jossa hän pohdiskelee, ketkä kaikki pyrkivät hajoittamaan perussuomalaisia. On hyvä muistaa, että myös eri maat pyrkivät vaikuttamaan koronan suhteen omien intressiensä mukaan.

Aggressiota lietsovat somepäivitykset keräävät helposti tykkääjiä, koska se vetoaa ihmisluontoon ja saa aikaan joukkoyhteisyyttä ja voimantuntoa. On osattava erottaa, jos se saa voimaa viholliskuvista ja muuttuu paranoidisuuteen viittaavaksi nähden ”vihollisia” ympärillä. Politiikkaan näyttää uudelleen ja uudelleen nousevan ihmisiä, jotka saavat näkyvyyttä, huomiota ja seuraajia lietsomalla aggressiota ja negatiivisen kautta. Onko se sitten minkään parlamentaarisesti toimivan puolueen etu? Väitän, että näin on aika helppo toimia, aggressio tarttuu helposti. Omat aggressiot on kuitenkin parempi selvittää muulla tavoin, kuin siirtää ne kannattajakunnalle.

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Arja Juvonen on tehnyt hyvää työtä eduskunnassa toimiessaa koronaepidemian alussa ”unilukkarina” hitaasti heräävälle hallitukselle ja pitkin matkaa.

 

+8
KirsiVisunen
Perussuomalaiset Savonlinna
Ehdolla kuntavaaleissa

Yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostunut terveydenhoitaja, joka asuu pääosin Kerimäellä, mutta myös Helsingissä. Olen 66-vuotias ja eläkkeellä.

Perussuomalainen kuntavaaliehdokas Savonlinnassa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu