Kansan tahdon syrjäyttäminen kieltäytymällä hallitusyhteistyöstä Perussuomalaisten kanssa on eettisesti väärin!

Sain ystävältäni oheisen kirjoituksen. Hän on sitoutumaton ja seuraa aktiivisesti politiikkaa. Kirjoitus on niin hyvä, että julkaisen sen hänen luvallaan nimettömänä tässä.

Olen samaa mieltä, oikeudenmukaista on tehdä yhteistyötä kaikkien puolueiden kanssa ja samalla arvostaa kansan vaaleissa ilmaisemaa tahtoa. Tämä on myös Kantin kategorisen imperatiivin mukaisesti oikein. Rasisti-syytöksiä heitellään perussuomalaisista meitä demonisoiden. Kaikessa on lopulta kysymys rahasta, kyllä pakolainen, joka tulee Suomeen tarvitsee suojelua, mutta eri asia on jos avaamme portit tulla myös ihmisille, jotka tulevat etsimään vain parempaa elintasoa ja maamme sosiaaliturvaa. Se ei ole oikeudenmukaista veroja maksaville, etenkin jos kansalaisten peruspalveluista joudutaan nipistämään.Näemme esimerkin jo Ruotsista levottomuuksineen, kun eri kulttuureista tulevien on vaikea integroitua länsimaahan.

”Pohdin julkisesti hallitusyhteistyöstä PS:n kanssa kieltäytyviä puolueita: Käykö asia kenties heidän omaan nilkkaansa perustuslainvastaisena toimena? Perustuslakimme sanoo että olemme yhdenvertaisia lain edessä. Jos hallituksessa työskentelevät eivät ole lainkuuliaisia, niin auktoriteetti varisee nopeasti ja jakkarat keikahtavat. Laki menettää merkityksensä jollei sitä noudateta edes Arkadianmäellä. Jos lakia ei perustuslakimme yhdenvertaisuuden osalta haluta noudattaa, on turha puhua ihmisoikeuksista äänestäjillekään. Onko kristillinen puolue ryhtynyt lainvastaisesti syrjimään MIELIPITEEN, VAKAUMUKSEN JNE. osalta muita a) ihmisiä, b) puolueita? Entä muut puolueet? Varsinkin ne jotka puhuvat paljonkin yhdenvertaisuudesta ja ihmisarvosta, sortuvat nyt itse syrjintään ja maalittamiseen mielipiteen ja vakaumuksen tms johdosta? Nyt se on PS: Kenen tai minkä tahon vuoro on seuraavaksi, – sitä voi äänestäjä pohtia. Entä kristilliset arvot, sallivatko ne syrjimistä? Niissä arvoissa on Euroopassa lain ja hallinnonkin pohja. En tunnista kristillisiä arvoja tai perustuslakiamme lauseessa jossa todetaan että YHTEISTYÖ jonkun, (tai minkään tahon kanssa) olisi EPÄTODENNÄKÖISTÄ. Tai että KIELTÄYTYY YHTEISTYÖSTÄ jonkin tahon kanssa. Jos syrjintä ja eristäminen on KRISTILLISEN PUOLUEEN ARVO, on vain ajan kysymys, koska se osuu johonkin muuhun ryhmään. Ei minulle pyhäkoulussa tälläisiä arvoja opetettu, tälläisiin arvoihin en kasvanut. SYRJIVIEN puolueiden ei kannata puhua koskaan minulle ihmisarvoista, jos itse sortavat, maalittavat. Eivät ole uskottavia. Eivät johda esimerkillä, jonka pitäisi olla vaatimus Arkadianmäellä.”
KirsiVisunen
Perussuomalaiset Savonlinna

Savonlinna kaupunginvaltuutettu (PS), Maakuntavaltuustoryhmän puh.joht.
Sivistyslautakunnan jäsen.
Etelä-Savon hyvinvointialueen vara-aluevaltuutettu ja aluehallituksen varajäsen. Savonlinnan Seudun Perussuomalaiset ry hallituksen jäsen. Perussuomalaisten Etelä-Savon piirihallituksen varajäsen.
Kuntaliiton valtuuskunnan varajäsen.

Yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostunut terveydenhoitaja, joka asuu pääosin Kerimäellä, mutta myös Helsingissä. Olen 69-vuotias ja eläkkeellä. Kokemus 40 vuotta terveydenhuollossa. Kirjoittamani mielipiteet ovat omiani, eivät puolueen kantoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu