Keskusta oikeistopuolueena on nyt tosipaikan edessä hallituksessa jatkon suhteen!

Keskusta on hallituksessa vihreiden ja vasemmiston sekä rkp:n kanssa.  Keskustasta riippuu, saako sisäministeri Maria Ohisalo läpi sen, että sisäministeriön  johtoon valitaan meriiteiltään pätevimmän SUPO.n johtajan Antti Pelttarin sijasta vihreän puolueen jäsen, yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä nk. poliittisena virkanimityksenä.

Kun siihen lisätään se skenaario, että vuonna 2021 valitaan SUPO:n johtoon, jos tämä hallitus on vallassa, myös vihervasemmiston ehdokas, ollaan tilanteessa, että turvapaikanhakijoiden ja muiden maahan tulijoiden virran jatkuessa maan väestö uupuu verotaakkaan ja turvallisuuden heikentymiseen.

Vihervasemmiston kanta on mielestäni sinisilmäinen ja Ruotsin ja muiden Euroopan maiden jatkuvat räjähdykset, raiskaukset ja terroriteot   tulisi ymmärtää varoittavana esimerkkinä. Matkoillani käyn aina ko. asuinalueilla ja olen työskennellyt terveydenhoitajan työni osana neljä  vuotta Helsingissä  pakolaisyhteyshenkilönä, pidettynä tulijoiden keskuudessa. Tiedän haasteet.

Vaikka meillä olisi perussuomalaisten kannatuksen lisääntyessä vaikka perussuomalainen sisäministeri, viisi vuotta kestävissä työsuhteissa johtavilla virkamiehillä on keskeinen asema. Muistan sisäministeri Päivi Räsäsen päätöksen nimittää Päivi Nerg sisäministeriön johtoon, seurauksella, että me kansalaiset saimme kuulla ajankohtaisohjelmissa esim. että maahanmuuttovirasto tietää keitä tulijat ovat. Antti Pelttari on erityisen perehtynyt juuri näihin uhkiin työnsä puolesta.

Eilen perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavion kanta oli: Jos vihreät alkavat nimittää puhtaasti omat henkilönsä pitkäaikaisiin johtajanvirkoihin pätevämpien hakijoiden ohi, tämän tulisi olla keskustalle riittävä syy kaataa hallitus, totesi Ville Tavio.

Henkilökohtainen toiveeni on, että keskusta kaataisi tämän hallituksen, jonka toiminta on mielestäni huolestuttavaa. Maahan saataisiin oikeistohallitus keskusta, kokoomus, perussuomalaiset ja kristilliset. Tuskin niin tapahtuu, mutta isänmaan etu se mielestäni olisi.

KirsiVisunen

Yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostunut terveydenhoitaja, joka asuu pääosin Kerimäellä, mutta myös Helsingissä Olen 65-vuotias ja eläkkeellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu