Kokoomus harhateillä?

Kokoomus tuntuu nykyisin ajavan lähinnä yhteiskunnalta etua saavien yritysten etua.Se on mielestäni väärä suunta.  Mielestäni ne yritykset, jotka eivät maksa kunnon palkkoja ja pysty Suomessa tulemaan toimeen ilman veronmaksajien tukea joutavat mennä konkurssiin. Se on evoluution laki ja kuuluu markkinatalouteen!

On järkyttävää, että kokoomus vaatii sitten EU:n ulkopuolisista maista työntekijöitä tänne tuolla pienellä palkalla ja veronmaksajat maksavat asumis- ja sosiaalituen, jotta tulijat selviävät. Kokoomus on vaatinut, että Suomeen tuotaisiin 44000 maahanmuuttajaa vuodessa viiden vuoden aikana. Ongelmahan on, että sillä pienellä palkalla, jota vähemmän koulutetuille maksetaan, ei pysty elämään ilman tukia.Ei suomalainen, eikä maahanmuuttaja.

Kotimainen työvoima siirtyy paremmin tuottaville aloille, jotka sitten kasvattavat kansantaloutta. Ei tule pelätä konkursseja. Elämme markkinataloudessa ja vain tuottavat yritykset menestyvät. On tehtävä sellaisia sosiaaliturvamuutoksia, että se puskee suomalaisia työhön. Sieltä saamme työvoimaa. Nuoret eivät saa jäädä ilman opintopaikkaa. Tällä hetkellä Suomessa tuet ovat sen verran hyvät, ettei motivaatiota ole työllistyä kaikilla. Siihen tulee uskaltaa puuttua.Korkeasti koulutetut EU:n ulkopuolelta ovat tervetulleet. On huomioitava Ruotsin tilanne levottomuuksineen, kun maahan on otettu työvoimaa EU: n ulkopuolelta, joilla on eri kulttuuri ja uskonto ja jotka ovat perustaneet rinnakkaisyhteiskuntia ja integroituminen ei ole onnistunut. Koulujen levottomuus tietyillä alueilla johtuu samasta syystä. Suomalaiset ovat kovin sinisilmäisiä ja todellisista syistä ei uskalleta puhua.

Tähän asti olen  luullut, että kokoomuksen ja muiden puolueiden poliitikot eivät ymmärrä asiaa, miksi vieraista kulttuurisista ja uskonnollisista olosuhteista tänne pienipalkkaista työtä tekemään tuonti pitkällä tähtäimellä tekee maastamme Ruotsin kaltaisen levottoman alueen, mutta nyt totesin, että esim. kokoomus sen täysin ymmärtää, mutta ei välitä. Toivottavasti äänestäjät välittävät.

Suomen Perusta on tehnyt useita tieteellisisesti päteviä tutkimuksia, joissa ne suuret kustannutkset veronmaksajille tulevat esiin. Mediamme on niistä vaiennut ja samoin puolueet. Se on käsittämätöntä. Edes tutkimusmatematiikkaan liittyviä kannanottoja ei ole tullut. Tutustukaa Suomen Perustan sivuilla, esim. ” Maahanmuuton vaikutus Suomen julkiseen talouteen ” tekijänä Samuli Salminen” ja muihin tutkimuksiin. Nyt on viimeinen hetki tutustua näihin kunnolla.Jos Ruotsi hyppää kaivoon maahanmuuton idealistisuuden kanssa, meidän ei ole pakko seurata perässä. Suomalaiset ovat ansainneet hyvät olot Suomessa veroja maksettuaan.Suomi kaipaisi nyt oikeistohallitusta, mutta mahdotontahan perussuomalaisten on lähteä hallitukseen, jossa maahanmuuttajia halutaan haalia EU:n ULKOPUOLELTA pilvin pimein välittämättä seurauksista.

Nämä mielipiteet ovat omiani, eivät  puolueeni mielipiteitä.

KirsiVisunen
Perussuomalaiset Savonlinna

Savonlinna kaupunginvaltuutettu (PS), Maakuntavaltuuston jäsen, Sivistyslautakunnan jäsen.
Etelä-Savon hyvinvointialueen vara-aluevaltuutettu ja aluehallituksen varajäsen. Savonlinnan Seudun Perussuomalaiset ry hallituksen jäsen.

Yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostunut terveydenhoitaja, joka asuu pääosin Kerimäellä, mutta myös Helsingissä. Olen 68-vuotias ja eläkkeellä. Kokemus 40 vuotta terveydenhuollossa. Kirjoittamani mielipiteet ovat omiani, ei puolueen kantoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu