Kun yhteisössä on luottamuksen henki syntyy paras tulos!

Hyvin toimiva yhteiskunta rakentuu oikeudenmukaisuudelle ja luotettavuudelle.

Tarvitsemme kaikki ennakoitavuutta ja luotettavuutta alkaen lapsuuden luottamuksesta vanhempiin, päättyen vanhuksen luottamukseen siihen, että saa hyvää huolenpitoa elämänsä loppuun asti.

Olemme nähneet, miten epäoikeudenmukainen kohtelu järkyttää ihmisiä ja he voivat vuosikausia hakea oikeutta itselleen, kenties masentuen ja katkeroituen. Toimikaamme siis vanhempina, lähimmäisinä, työssä, päättäjinä, yhteisöissä oikeudenmukaisuutta hakien ja luotettavasti.

Ihmisen mustamaalaaminen tarkoituksellisesti on helppoa ja siihen voi lähteä muita mukaan, mutta maineen menetys ilman todellista syytä on raskasta. Tuomion langettamiseen täytyy aina olla todellinen syy, ei huhupuheet. Jos epäoikeudenmukaisesti kohdellaan yhtä, herättää se pelon muissakin samasta kohtelusta.

Vain luottamuksen oloissa ryhmä toimii hyvin ja ideoita sekä kehitystä syntyy.  On kaikkien suomalaisten etu, että päätöksenteko on demokraattista ja arvoina ovat rehellisyys, luotettavuus ja oikeudenmukaisuus.

 

KirsiVisunen
Perussuomalaiset Savonlinna

Savonlinna kaupunginvaltuutettu (PS), Maakuntavaltuuston jäsen, Sivistyslautakunnan jäsen.
Vara-aluevaltuutettu.

Yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostunut terveydenhoitaja, joka asuu pääosin Kerimäellä, mutta myös Helsingissä. Olen 68-vuotias ja eläkkeellä. Kokemus 40 vuotta terveydenhuollossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu