Presidenttiehdokas Jussi Halla-aho on ehdokkaista paras

Presidentiksi kannattaa valita henkilö, jolla on älykkyyttä, jota valjastaa Suomen ja suomalaisten edun ajamiseen.

Tunnen Jussi Halla-ahon erittäin hyvin ja hän on paras ehdokkaista. Alexander Stubb ja Pekka Haavisto ovat mielestäni tuuliviirejä ja eivät kumpikaan aja Suomen etua sillä voimalla, kuin Halla-aho,vaan etu on jossain muualla (kannattaa miettiä missä, ei saa olla sinisilmäinen).Voivat olla jopa vahingoksikin miellyttämisenhalussaan ja sidonnaisuuksissaan.Tuntuvat pyrkivän luotaamaan kansan enemmistön toiveita ja se ei osoita, että olisi selkeä oma näkemys asioista.

Ja mikä tämä Talouselämän juttu Stubbista eilen oli? Stubb ajaa liittovaltiota, vaikka miten piilottelisi. Hän joutui irvailun kohteeksi pääministerikaudellaan ja epäilen vahvasti, että joutuisi nyt presidenttinäkin.Sitäkö me haluamme kansana?

Äänestän Jussia, toivottavasti myös toisella kierroksella on mukana. Hän on suora, rohkea,sitkeä, kansainvälisissäkin ympyröissä selviävä, tietopohja laaja ja on älykäs.

KirsiVisunen
Perussuomalaiset Savonlinna

Savonlinna kaupunginvaltuutettu (PS), Maakuntavaltuustoryhmän puh.joht.
Sivistyslautakunnan jäsen.
Etelä-Savon hyvinvointialueen vara-aluevaltuutettu ja aluehallituksen varajäsen. Savonlinnan Seudun Perussuomalaiset ry hallituksen jäsen. Perussuomalaisten Etelä-Savon piirihallituksen varajäsen.
Kuntaliiton valtuuskunnan varajäsen.

Yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostunut terveydenhoitaja, joka asuu pääosin Kerimäellä, mutta myös Helsingissä. Olen 69-vuotias ja eläkkeellä. Kokemus 40 vuotta terveydenhuollossa. Kirjoittamani mielipiteet ovat omiani, eivät puolueen kantoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu