Puhemies Jussi Halla-ahon virkamatkoista ja yleisötilaisuuksista ei uutisoida tasapuolisesti mediassa

Olen kiinnittänyt huomiota siihen, että media tuntuu jättävän eduskunnan puhemies Jussi Halla-ahon tärkeät ulkomaan tapaamiset ja kotimaan keskustelutilaisuudet uutisoimatta. Ei voi välttyä ajatukselta, että tällä pyritään muokkaamaan ihmisten mielipiteitä hänestä. Kyse on kuitenkin myös verovaroin maksetusta mediasta ja esim. kansalaisena olen kiinnostunut miten hän toimii.

Sen sijaan tänäänkin iltalehdet ym. uutisoivat vain havaisemiansa/ uskomiansa negatiivisia puolia hänestä. Googlatkaapa!

Kun hän vieraili Virossa tavaten valtionjohtoa ei yksikään media uutisoinut lukuunottamatta persujen  omaa Suomen Uutiset-verkkolehteä. Eilen Halla-aho isännöi USA:n ulkoasiainvaliokunnan edustajia eduskunnassa, ei siitäkään mitään paitsi persujen Suomen Uutisilta. Viime viikonloppuna Turussa oli Eurooppafoorumi, jossa presidenttiehdokkaita oli mukana, Jussista ei lukenut mitään missään lehdessä. Onneksi edes Markku Jokisipilän hyvä haastattelu Jussilta tuli ulos sieltä.

Vaalit ovat demokraattiset. Sitä demokratiaa tulisi kunnioittaa uutisoimalla tasapuolisesti. Itsekin uskoin vuosikaudet hänestä esitettyä negatiivista kuvaa, kunnes perehdyin paremmin.

KirsiVisunen
Perussuomalaiset Savonlinna

Savonlinna kaupunginvaltuutettu (PS), Maakuntavaltuustoryhmän puh.joht.
Sivistyslautakunnan jäsen.
Etelä-Savon hyvinvointialueen vara-aluevaltuutettu ja aluehallituksen varajäsen. Savonlinnan Seudun Perussuomalaiset ry hallituksen jäsen. Perussuomalaisten Etelä-Savon piirihallituksen varajäsen.
Kuntaliiton valtuuskunnan varajäsen.

Yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostunut terveydenhoitaja, joka asuu pääosin Kerimäellä, mutta myös Helsingissä. Olen 69-vuotias ja eläkkeellä. Kokemus 40 vuotta terveydenhuollossa. Kirjoittamani mielipiteet ovat omiani, eivät puolueen kantoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu