Sanna Marinin erosta kansanedustajan tehtävistä

Miten turvataan se, että korkeaan asemaan noussut poliitikko ei vuoda salaiseksi luokiteltuja tietoja lähdettyään kansanedustajan työstä?

Miten arvioidaan ihmisen luotettavuus? Kuka sen tekee korkean poliitikon kohdalla? Voiko ihminen olla selvänä luotettava, mutta päihtyneenä ei? Mitä kertoo ihmisestä kyky valehdella kirkkain silmin  ja pettää lupaus äänestäjille? Pitäisikö siirtymävaiheessa vaatia karenssia vaikka vuosi?

Puhemiesneuvosto myönsi ex-pääministeri Sanna Marinille eron kansanedustajan tehtävästä Tony Blair-instituutin palvelukseen siirtymisen vuoksi. Eduskunta käsittelee asian tiistaina. Ko. instituutin rahoittajien suhteen on kysymyksiä.

Toivottavasti eduskunta ei pidä asiaa läpihuutojuttuna. Asian äärelle kannattaisi hetkeksi pysähtyä.

KirsiVisunen
Perussuomalaiset Savonlinna

Savonlinna kaupunginvaltuutettu (PS), Maakuntavaltuustoryhmän puh.joht.
Sivistyslautakunnan jäsen.
Etelä-Savon hyvinvointialueen vara-aluevaltuutettu ja aluehallituksen varajäsen. Savonlinnan Seudun Perussuomalaiset ry hallituksen jäsen. Perussuomalaisten Etelä-Savon piirihallituksen varajäsen.
Kuntaliiton valtuuskunnan varajäsen.

Yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostunut terveydenhoitaja, joka asuu pääosin Kerimäellä, mutta myös Helsingissä. Olen 69-vuotias ja eläkkeellä. Kokemus 40 vuotta terveydenhuollossa. Kirjoittamani mielipiteet ovat omiani, eivät puolueen kantoja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu