Suojelkaa lapsia ja nuoria sukupuolihämmennykseltä ja liian aikaisilta päätöksiltä sukupuolensa suhteen

Esitysluonnos vanhemmuuslaiksi on lausuntokierroksella. Nykyiset äitiys ja isyyslait yhdistetään yhdeksi. Vanhemmuuslain säännökset on pyritty kirjoittamaan sukupuolineutraaliin muotoon siten, että niissä viitataan nais- tai miessukupuoleen vain siltä osin kuin se on välttämätöntä. Sukupuolta koskevat viittaukset on pääosin korvattu esimerkiksi termeillä henkilö, tunnustaja tai synnyttäjä.Tämä koskee myös äitiyden ja isyyden määritelmiä, esitysluonnoksessa todetaan.Nyt on liikennemerkit uusittu sukupuolineutraaleiksi ja vessat. Koulussa opettaja ja henkilökunta ei saa käyttää tyttö- ja poikasanaa.
{
Sitten on translain uudistusvaatimus., jossa alaikäisen oikeutta halutaan lisätä päätöksissä. Tiettävästi kaikkien muiden puolueiden nuorisojärjestöt kuin perussuomalaiset ovat haluamassa uutta translakia uudistuksineen, vaikka transpoliklinikoiden lääkärit ovat pitkään kertoneet,että lisääntynyt sukupuolentutkimuksiin haluavien määrä ei johdu todellisesta tarpeesta, vaan syy on enemmän psykologinen identiteettihämmennys, joka kaipaisi nuorille psykologin tukea, jota  transpolit eivät voi antaa ja mitä psykologipalvelujen yleisen vähäisyyden vuoksi ei ole tarjolla. Kouluterveydenhuollon resurssitkaan eivät terveystarkastusvaateineen anna mahdollisuutta käydä syvempiä keskusteluja ja ei siihen ole kouluterveydenhoitajilla koulutustakaan. Syytä lisääntyneiden erityisesti tyttöjen transtutkimuksiin hakeutumiseen ei ole löydetty transpoleilla. Mieleen tulee vain se, mitenköhän paljon nämä uudistukset, joissa kouluissa ei saa puhua pojista tai tytöistä tai että sukupuolia on lukematon määrä vaikuttavat kasvavien nuorten ajatusmaailmaan.
{
Paljonko tähän järjettömyyteen kuluu rahaa? Mitä psyykkisiä vaurioita se aiheuttaa, kun lapset ohjataan jo lapsena epäilenään mitä sukupuolta he ovat? Herää kysymys eivätkö puolueet, jotka nostavat näitä aiheita esiin voisi keskittyä todellisiin ongelmiin?
Älkää päästäkö näitä henkilöitä  opetushallitukseen muokkaamaan kasvavan sukupolven näkemyksiä. En ole mitenkään ymmärtämätön oikeasti transseksuaaleille ja heidän tarpeellisille transpolin tutkimuksilleen, mutta tämä menee liian pitkälle.Vaikuttaisi olevan kouluissa lähes muoti-ilmiö. Kuunnelkaa ehdottomasti lääkäreitä tässä, ei transjärjestöjä. Tämä meemi on levinnyt ympäri maailman ja monissa maissa poliitikot ovat syystä tai toisesta olleet suopeita uudistajien vaatimuksille ja antaneet periksi. Se ei ole mielestäni hyvä. Lapsen aivot eivät ole vielä tarpeeksi kehittyneet päättämään tällaisista asioista. Transpolien lääkärit ovat korostaneet, että nuori tarvitsee rauhaa kypsymiselleen ja suurin osa ratkeaa ajan kanssa.
{
Ja eri puolueiden poliitikot. Ottakaa asiasta selvää, kuunnelkaa lääkäreitä ja älkää uskoko, että muualla maailmassa levinnyt idea aina olisi hyvä. Suojelkaa lapsia ja nuoria, kun heidän otsalohkonsa ei ole vielä riittävän kehittynyt näihin päätöksiin. Katsokaa youtubesta Mustan Orkidean videoita, joka katuu leikkauksia joita hän nuorena ilman vastustusta sai tehdä. Te ette saa nuorten tai järjestöjen painostuksen vuoksi olla ”kivoja” ja hyväksyä lakia, joka on suorastaan lastensuojelullinen asia. Meidän tulee suojella nuorta, ei mennä kaikkeen mukaan. Olen tehnyt työtä pääosin terveydenhoitajana 40 vuotta ja paljolti nuorten kanssa. Toivon, että myös transpolien lääkärit tulevat rohkeasti esiin mielipiteineen. On muutenkin tärkeää, että päätöksissä otetaan tieteellisten tutkimusten tulokset perustaksi, ei uskomukset.

Ja toimittajat, olkaa valveutuneita. Ei kaikki maailmalta tänne levinnyt ole hyvä asia. Tutkimukset, hoidot ovat kalliita ja ne eivät ole niin vain purettavissa, vaikka nuori niin epärealistisesti uskoisikin. Nämä mielipiteeni ovat henkilökohtaisia, ei puolueeni kanta.

+6
KirsiVisunen
Perussuomalaiset Savonlinna
Ehdolla kuntavaaleissa

Yhteiskunnasta ja politiikasta kiinnostunut terveydenhoitaja, joka asuu pääosin Kerimäellä, mutta myös Helsingissä. Olen 66-vuotias ja eläkkeellä.

Perussuomalainen kuntavaaliehdokas Savonlinnassa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu