Afganistanilainen Romal ihmettelee, miten haisevat ja tietämättömät eläimet voivat hallita

Koska Romal on itsekin tietämätän, eihän hän muuten taksia ajelisi, niin kuinka hän voisikaan ymmärtää miten maapallo makaa.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/7e278f61-1a3d-4c18-b3de-12c085894ece

Ihmisten hallitseminen Lähi-idässä tapahtuu kahdella tavalla.

Mallissa A valtakuntaa hallitsevat sivistyneet ja ymmärtäväiset, mutta samaan aikaan häikäilemättömät ja vallanhimoiset ihmiset, jotka tarvitsevat haisevia ja tietämättömiä laumoja kannattajikseen pysyäkseen vallassa.

Mallissa B haiseva ja tietämätön hallitsee. Hän tarvitsee sivistyneitä ja ymmärtäväisiä, mutta samaan aikaan häikäilemättömiä ja vallanhimoisia ihmisiä kannattajikseen pysyäkseen vallassa.

Ei politiikka Lähi-idässä sen kummoisempaa ole.

Tämän tiedosti myös ranskalainen sarjakuvataiteilija Tabary, joka piirsi suurelle osalle suomalaisia tuntematonta sarjakuvaa Ahmed Ahne.

Niille, joille ylläkirjoitettu oli liian korkealentoista suomennettakoon, että hyödyllisille idiooteille (Suomessa heitä edustaa mm. vihreän puolueen jäsenistö) on aina käyttöä valtaapitäville, olivatpa nämä sitten haisevia ja tietämättömiä tai sivistyneitä, mutta häikäilemättömiä.

+16
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu