Allahin pitkä koura vai puhdasta sattumaako

Tämän päivän yksi pääuutisista on Lars Vilksin menehtyminen liikenneonnettomuudessa.

Vilks tunnetaan Muhammed-pilapiirroksista ja pilapiirroksiin liittyvästä Fatwasta. Vilksin surmaajalle oli myös tarjolla ruhtinaallista rahasummaa.

Liikenneonnettomuuksia sattuu ja tapahtuu, mutta erikoiseksi onnettomuuden tekee se, että Vilksin ajoneuvo törmäsi rekkaan tai sitten rekka törmäsi siihen ja että onnettomuudessa menehtyi myös Vilksiä suojanneet kaksi poliisia. Jompi kumpi ajoneuvoista oli kuitenkin törmäyksen sattuessa väärällä kaistalla.

Olettaisin vastoin parempaa tietoa toisen poliiseista toimineen Vilksin autonkuljettajana, koska yleensä suojattava henkilö ei itse kuljeta autoa, jolla hän liikkuu.

Sattuma on aina laskettava mukaan, mutta Vilksin kohdalla sattumat luulisi minimoidun, koska hänet oli turvaluokiteltu korkeimman riskin kategoriaan.

Ruotsin poliisin sisäisellä tutkinnalla sekä onnettomuustutkintalautakunnalla lienee edessä rankka urakka, kun poissuljetaan onnettomuuden eri syitä.

Klo 11.00 ruotsin aikaa olemme jo hieman viisaampia.

+7
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu