Halla-aho, valtiomies

Halla-aho oli päivän poliitikoista ainoa, joka uskalsi nostaa kissan pöydälle ennen kuntavaaleja ja vieläpä rohkeni nostaa sen kissan häntääkin.

Halla-aho on täysin oikeassa sanomassaan; Suomi ei pelastu sillä, että suomalainen, maailmanlaajuisesti huippukorkea sosiaaliturva ja luontaisedut ovat kuin perustuslakiin liimattuja, ikuisesti säilyviä artefakteja.

Ottaessaan kantaa kotona makaamisen mahdollistavan sosiaaliturvaan ja työntekijöiden ylikorkeisiin etuihin Halla-aho toimi kuin todellinen valtiomies.

Myös Kennedy totesi aikanaan kansalaisille; Älkää kysykö mitä maa voi tehdä teille – kysykää, mitä te voitte tehdä maallenne. Churchillin tunnettu sanonta oli: minulla ei ole tarjota teille
muuta kuin hikeä, verta ja kyyneliä.

Vasemmistohallituksen jatkaessa järjetöntä verovarojen tuhlaamista lopputulemana saamme roppakaupalla hikeä, verta ja kyyneliä. Sen sijaan Kennedyn ohjetta noudattamalla Suomella on toivoa nousta kanveesista.

Tähän kuitenkin tarvitaan valtiomiehiä, jotka ohjaavat suomalaiset takaisin oikeille raiteille.

+17
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu