Hip hei puolukat, tänne pomppikaa…

Nyt arvon blogistit kannattaa suunnata metsään ja marjastamaan. Koska maahantunkeutujat Vietnamista, Thaimaasta, Ukrainasta ja Valko-venäjältä eivät ole päässeet riistämään metsiemme kultaa, niin nyt sitä riittää poimittaviksi.

Vietin juuri viikonlopun Etelä-Karjalassa ja voin sanoa, että metsät ovat täynnä marjoja. Kahdessa tunnissa kahdella poimurilla saanti oli reilut kymmenen kiloa puolukkaa, vaikka poiminta suoritettiin sillä tavalla, että varvikot jäivät maahan.

Mustikkaa olisi ollut vähintäänkin saman verran saatavilla, mutta logistisista syistä se sai jäädä metsään. Jätimme loput, eli muutaman kymmenen miljoonaa kiloa muiden poimittaviksi.

Jos rajaa poiminta-alueen Lappeenranta-Taipalsaari-Savitaipale-Taavetti renkaan sisälle, niin kangasmetsät ovat suorastaan punaisena puolukkaa. Kysymys on vain siitä, paljonko sitä jaksaa sieltä raapia pakastimeen.

Luulisi korona-aikaan ihmisten suorastaan rynnistävän luonnon äärelle, mutta Karjalaan näköjään mahtuu. Metsissä ei näkynyt ketään muita. Taisivat olla katsomassa Suomi-Ruotsi maaottelua TV:stä.

No ymmärtäähän sen, koska loistavasta sadosta johtuen puolukan ja mustikan kilohinta jäänee sen verran alhaiseksi, että marjat kannattaa mieluummin jättää metsään.

Vai olisiko se oire liian hyvästä työttömyys- ja sosiaaliturvasta?

PS. Koronavilkku lanseerattiin, mutta sitä ei saa ladattua vanhempaan Appleen, koska sellaiseen ei saa uusinta ohjelmistoversiota, joka tarvitaan, että koronavilkun saisi ladattua. Koska vanhus ei halua luopua toimivasta puhelimestaan, johon hän on tottunut, niin koronavilkku jäi lataamatta hänelle. Uuteen hän ei halua taas tuhlata.

Kuka noita oikein koodaa?????

kosonenjuhapekka

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu