Huh huh, mutta säästyipä 12 miljoonaa

Ruotsi voitti viisut ja hyvänä kakkosena oli piskuinen Suomi.

Ainahan toki voidaan itseämme lohduttaaksemme lällätellä, että mepäs ollaan NATO:ssa, mutta te ette. Tässäkin voidaan tietysti ajatella, että näinkö Ruotsi sen suunnittelikin menevän. Se saa rusinat pullasta muutoinkin ja on nyt NATO-maiden ympäröimä.

Hyödyt ilman kustannuksia.

Euroviisut ovat nykyisin valtaisa ponnistus mille tahansa EBU-maalle ja niiden osalta jonkinlainen downsizing olisi paikallaan. Taideperformanssipläjäyksen soisi muuttuvan takaisin puhtaaksi laulukilpailuksi. Kisoja on myös laajennettu tarpeettomasti, onhan mukana myös maita, jotka eivät ole Eurooppaa nähneetkään. Euroopasta vain Monacolta, Vatikaanilta ja Liechtensteinilta puuttui edustus Liverpoolissa.

Otetaan jatkossa myös jenkit mukaan, niin saadaan enemmän fyffendaalia kuvioihin. Jenkit tietävät parhaiten, miten raha pannaan poikimaan.

Tuttavapiirissä keskusteltiin, että alun perin Euroviisut olivat ns. tuoreiden kykyjen kilpailu. Nyt kisaamassa on ammattimuusikoita ylituotettuine biiseineen, jossa kirkkaimpana helmenä Loreen.

Kisat ovat menneet aivan väärään suuntaan riippuen tietysti siitä mistä kukin pitää.

Oikeansuuntaista kehitystä me too aikakautena toki oli se, että naisartisteilla vaatteet pysyivät päällä ja niitä oli riittävästi. Naisia ei esineellistetty, eivätkä he esineellistäneet itse itseään pois lukien pari naispuolista juontajaa.

Tosin naisethan eivät tee sitä koskaan, vaan syy on aina miesten. Naisilla ei olisi mitään syytä vilautella paikkojaan sosiaalisessa tai muussa mediassa, jos miehiä ei olisi ja kaikki voisivat olla kehopositiivisia.

Yhtä kaikki YLE:n ei tarvitse järjestää 2024 viisuja, jotka olisivat eri arvioiden mukaan maksaneet vähintään 12 miljoonaa. Todennäköisesti sitäkin enemmän, koska ainahan niiden pitää olla edellisiä hieman näyttävämmät.

Antaa Tukholman hehkuttaa. Siellä on halvempaakin, kun kruunun kurssi on ennätysalhaalla. Ruotsin teollisuuden vienti vetää samaan aikaan, kun Suomen talous sakkaa.

Kohta pannaan taas pari vessapaperitehdasta kiinni, kun ruotsalainen paperi on jo huomattavasti halvempaa. Turha sitä on kalliilla paperilla omaa peppuaan pyyhkiä, kun on edullistakin tarjolla. Oikein nelikerroksista.

Ihmiset valittavat täällä lätkän MM-kisojen riistohinnoista.  Jos nekin riennot olisi järjestetty Ruotsissa, niin kisaolutta olisi saanut lipitellä pilkkahinnalla Suomeen verrattuna.

Ainakaan YLE veroa ei tarvitse korottaa viisujen takia.

Saa nähdä miten muun verotuksen käy. Valtionkin pitää elää ja kun velkaa ei kovin paljoa soisi enää otettavan, niin jostainhan sitä rahaa on revittävä lisää.

kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu