Itäkeskuksen kauppakeskus rikkoo surutta koronasuosituksia ja rajoituksia.

Itäkeskus yrittää houkutella asiakkaita ostoshelvettiinsä kaikin mahdollisin keinoin, jopa lapsia hyödyntämällä. Itäkeskukseen on toimitettu sirkus Sariolan hupilaitteita lapsia varten. Samalla on rakennettu juuri sellaisia koronalinkoja, joista THL, hallitus ja media varoittelevat suureen ääneen.

Yksi lapsihoukuttimista on sijoitettu kauppakeskuksen kapeimpaan kohtaan kahvilan ja Suomalaisen kirjakaupan väliselle alueelle. Karusellin ympäristö on aidattu turvasyistä ja aitaus vie vielä lisää tilaa paikan ohittavilta asiakkailta.

Tila muodostaa suppilon, jossa ihmiset pakotetaan kohtaamaan toisensa lähes tappituntumalla.

Onkohan AVI tietoinen, millaisia koronakillereitä asiakkaiden pään menoksi on viritelty vain, jotta joulumarkkinat olisivat edes jossain määrin tuotoiltaan kelvolliset?

Pitäisin kauppakeskuksen toimintaa poikkeusolosuhteissa suorastaan vastuuttomana.

Tässä vaiheessa blogistanian smartassit kysyvät, miksi sitten menin sinne? Vastaan, että pakkotilassa. Muutoin en lähi-itäkeskukseen mene.

Kuriositeettina. Siellä oli myös joulupukki, joka ei ottanut lapsia syliinsä ja tontulla oli kädessä kyltti, jossa luki, että säilytetään turvavälit. Selitä nyt siinä itkevälle lapselle, että kun pukin syliin ei pääse, niin ei sitten pääse. Karuselleihin oli monien minuuttien jonot, eli joulupukki jäi joka tapauksessa kulttuurilliseen paitsioon. Itäkeskuksen basaaritunnelmasta on joulurauha muutoinkin niin kaukana kuin mahdollista.

Hou hou hou!!!!!

kosonenjuhapekka

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu