Klikkiotsikoiden syvätyperyys

Otetaan esimerkki numero yksi. Syysmyrsky iskee voimalla SUOMEEN!

Tosiasiassa myrsky raivoaa Pohjanmaalla ja Helsingissä voi merellä supata ilman kaatumisen pelkoa. Lopettakaa nyt jumal***a puhumasta koko Suomesta. Suomi on 1300km pitkä ja leveimmältä kohdaltaan useita satoja kilometrejä. Valtakunnan alueelle mahtuu useita samanaikaisia säätyyppejä. Lapissa voi olla pakkasta -40 astetta ja samaan aikaan Helsingissä olla +5 astetta. Salpausselän etelä- ja pohjoispuolella kelit ovat normaalistikin jo erilaisia.

Esimerkki nro 2. Lopettakaa jo pandemiasta puhuminen.

Tosiasiassa korona ei ole kuin normaalia hätäisempi virussairaus, joka ei ole hengenvaarallinen kuin vanhuksille tai vakavista peruselinsairauksista kärsiville, eikä edes kaikille heille.
Missä ovat kuolleet? Pandemia edellyttää kuolleita! Itse olin kovasti kipeänä elokuun alussa ja tunnistin lähes kaikki koronan oireet. Kävin testissä ja se osoitti negatiivista tulosta. Tekniikan Maailma 17/2020 s. 9 sanoo, että testeissä saadaan vääriä tuloksia vähintään 2% ja joidenkin arvioiden mukaan jopa kolmannes testeistä antaa väärän tuloksen. Taisin kuulua tähän ryhmään.

Intiassa todetaan 100 000 koronatartuntaa päivässä. Noilla määrillä menehtyneitä pitäisi olla jo kymmeniä tuhansia. Loppujen lopuksi koronaan kuolleiden määrä ei tule olemaan kuin tuplaten normaaliin influenssaan verrattuna. Euroopassa puhutaan jo normaalista kuolleisuusasteesta. Eli lopetetaan jo se pandemia-hölötys.

Toisaalta, jos klikkiotsikoita järkevöitetään, niin siinä lähtee leipä tuhansilta turhilta julkkiksilta, jotka saavat pennosia näistä klikkauksista. Olisihan se tylsää, että Sofia Ruusila-Nousiainen-Belorf-mikälie joutuisi menemään normaaliin työhön.

kosonenjuhapekka

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu