Korona, Etelä-Afrikka ja Suomi

Luin artikkelin Etelä-Afrikan koronatilanteesta. Epidemia siellä on laantumassa, vaikka väestö on antanut piupaut koronarajoituksille ja paikallisille maskisäädöksille.

Suomessa kehitys näyttää tällä hetkellä samalta. Päivittäisten tartuntojen määrä laskee laskemistaan, vaikka rokotettuja ei ole lähestulkoonkaan riittävästi laumasuojan saavuttamiseksi.

Todennäköisesti kehityssuunta johtuu molemmissa maissa siitä, että tosiasiassa koronan on sairastanut moninkertainen määrä ihmisiä versus virallisten tilastojen osoittama määrä. WHO on arvioinut todellisuudessa koronan sairastaneiden määräksi jopa kymmenkertaisen luvun virallisiin lukuihin verrattuna ja luontainen laumasuoja olisi muodostumassa sitä kautta, mitenkään rokotuksia väheksymättä.

Korona on siitä ilkeä tauti, että suurella osalla se esiintyy oireettomasti tai niin vähäisin oirein, ettei sairastunut pidä sitä flunssaa kummoisempana. Näin ollen tauti on saattanut levitä huomattavasti laajemman väestönosan piiriin, kuin THL:n tilastot osoittavat.

Heitä voi Suomessakin olla jopa enemän kuin koronarokotuksen saaneita.

Itse olen käynyt koronatestissä jo neljästi, joista yhdellä kerralla todella kipeänä kaikin koronaoirein, kahdesti lievemmin oirein ja kerran altistuksen jälkeen käskettynä. Aina negatiivinen testitulos.

Entäs jos joku testituloksista olikin väärä?

+3
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu