Kuinka monta maahanmuuttajaa Suomen valtion budjetti kestää

Vuonna 2015 turvapaikkaa haki 32 476 henkilöä, joista valtaosa saapui Suomeen syksyllä.

”Näistä hakijoita suurin osa oli nuoria sunniarabimiehiä Irakista, Bagdadin alueelta. Hakijaprofiili poikkesi hieman Ruotsin ja Norjan hakijaprofiileista, sillä niissä maissa turvapaikanhakijoina oli paljon lapsiperheitä Irakista.” (lainaus Migri.fi)

Tuhansia on poistunut takaisin Irakiin tai muualle Eurooppaan, mutta kymmeniä tuhansia jäi tänne.

Vuosina 2022 ja 2023 Suomeen on saapunut yhteensä jo yli 60 000 pakolaista Ukrainasta. Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan tuli 24.2.2023 kuluneeksi vuosi. Ukrainasta sotaa paenneet ovat 15.2.2023 mennessä jättäneet 50 361 tilapäisen suojelun hakemusta Suomessa. Nyt luku on jo yli 60 000 ja luku kasvaa joka päivä sodan jatkuessa.

Nyt vaihteeksi Venäjältä saavutaan taas Suomeen. Määrät ovat vielä pieniä, mutta voivat kasvaa pahimmillaan tasolle, joka katkaisee valtion taloudellisen selkärangan. Tehokkaalla hybridivaikuttamisella voidaan Suomen talous ajaa hyvinkin ahtaalle.

Professoritason ihmiset moittivat hallitusta toimimattomuudesta, mutta eivät tahallaan ole muistavinaan, että edellisen hallituksen aikana säädettiin lait, joihin nykyhallituksenkin toiminta on sidottu. Sana Asylum sisältää turvapaikkahakemuksen, vaikka se sanottaisiin käsillään seisten. Jokainen, joka pääsee taikasanan lausumaan rajavartijan korvaan tai edes huutoetäisyydeltä raja-aidasta huutamaan, on päästettävä maahan.

On myös kaksinaismoralistista selittää, että Venäjä on turvallinen maa, jos Ruotsi ei ollut sellainen vuonna 2015.

Vaan kysymys kuuluu, mikä on se maahanmuuttajien massa, jonka valtion talous kestää? Ulkomaista lainaa voi toki ottaa miljarditolkulla lisää, mutta joskus nekin velat on maksettava.

Suurin osa tänne tulijoista myös jää tänne. Heistä kaikista ei ole tuottamaan lisäarvoa, vaikka jokainen osaltaan nostaakin maan bruttokansantuotetta.

kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu