Maskigate on pientä Covid-19-gaten rinnalla

”The Corona Scandal: “Crimes against Humanity”? Corrupt Agenda, International Class Action Lawsuit”

Näin otsikoi global research nettisivusto.

https://www.globalresearch.ca/video-the-corona-fraud-scandal-crimes-against-humanity-corrupt-agenda-international-class-action-lawsuit/5725776

”Millions of people around the World are victims of the fear campaign. Panic prevails. Day after day, the persistent impact of media disinformation concerning the Killer Virus is overwhelming. Fear and panic, coupled with outright lies prevent people from understanding the logic of these far-reaching economic and social policies.”

Miljoonat ihmiset ympäri maailman ovat pelkokampanjan uhreja. Paniikki vallitsee. Päivä päivän jälkeen tiedotusvälineiden jatkuvasti syöttämä väärä tieto tappajaviruksesta on musertavaa. Pelko ja paniikki yhdistettynä suoranaisiin valheisiin estävät ihmisiä ymmärtämästä tämän kauaskantoisen talous- ja sosiaalipolitiikan logiikkaa.

Tohtori Reiner Fuellmich on saksalainen lakimies, joka tunnetaan mm. Deutsche Bankia ja VW-autotehdasta vastaan käydyistä oikeudenkäynneistä, on saksalaisen koronavirus-tutkintavaliokunnan jäsen. Hänen mukaansa COVID 19-petoksesta vastuussa olevien henkilöiden pitäisi joutua oikeuden eteen kenties historian suurimmasta talousrikoksesta.

Dr. Fuellmichin mielestä kysymys on erittäin vakavasta ja maailmanlaajuisesta rikoksesta ihmiskuntaa vastaan ja hän esittää joukkokanteen nostamista tekijöitä kohtaan. Dr. Fuellmich toteaa lääketeollisuuden olevan huijauksen suurin hyötyjä. Samat henkilöt ja organisaatiot, jotka olivat vuoden 2009 sikainfluenssan alullepanijoita ja vaikuttajia, ovat Covid 19-pandemian vaikutusten suuria hyötyjiä.

Pandemiahuijauksen tuloksena Saksassa jopa 500.000 – 800.000 pk-yritystä ajautuu konkurssiin, kuten Suomessa ja muualla Euroopassa on myös tapahtumassa.

WHO:n tri Michael J. Ryan paljasti 5.10.2020 istunnossa, että heidän näkemyksensä mukaan noin 10% maailman väestöstä olisi saanut Sars-Cov-2-tartunnan. Tämä on heidän ”paras arvionsa” ja valtava kasvu virallisesti tunnustettujen tautitapausten lukumäärään verrattuna (noin 35 miljoonaa).

https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_J._Ryan_(doctor)

Sars-Cov-2-infektioiden aiheuttaman maailmanlaajuisen kuolonuhrien määrän ollessa 1 061 539, se on siis karkeasti johtanut vain 0,14% infektiokuolemaan. Covid-19 on siis aivan kausiluonteisen influenssan kaltainen, niin kuin monet asiantuntijat ovat ennustaneet ympäri maailmaa. 0,14% on yli 24 kertaa pienempi kuin Who:n ilmoittama ”alustava luku” 3,4% maaliskuussa 2020.

Tätä lukua käytettiin malleissa, joilla perusteltiin sulkuja ja muita rajoitteita. Itse asiassa, kun otetaan huomioon väitettyjen Covid kuolemien raportointi, IFR (infection fatality ratio) on todennäköisesti jopa alle 0,14%, ja saattaa siis osoittaa Covidin olevan perusterveille ihmisille vähemmän vaarallinen kuin kausiflunssa.

Jos eläisimme James Bondin maailmassa, niin taustalla olisivat taatusti SMERSH tai sitten SPECTRE.

kosonenjuhapekka

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu