Mikä onkaan totuus nuorten maanpuolustusinnon taustalla

Puolustusvoimat yrittää elvyttää yleistä maanpuolustushenkeä luomalla illuusion nuorten valtaisasta innosta maanpuolustusta kohtaan.

Meillä on valmiusprikaatit, joissa nuorisomme parhaimmisto on valmiina luovuttamaan viimeisenkin veritippansa maanpuolustuksen hyväksi ja jotka edustavat Suomea kansainvälisissä sotaharjoituksissa. Pääasia että kulissit ovat kunnossa ja Leopardit saadaan laitumelle.

Samaan aikaan puolustusvoimat etsintäkuuluttaa joka vuosi valtakunnallisesti satoja, ellei jopa tuhansia nuoria HUOM! MIEHIÄ, joita maanpuolustus ei voisi vähempää kiinnostaa. Osalla heistä on toki luonnolliset syyt vältellä sekä kutsuntoja että varusmiespalvelusta, esim. pysyvä asumien ulkomailla tms, mutta on myös suuri joukko nuoria, jotka eivät kerta kaikkiaan suostu varusmiespalvelusta suorittamaan ja jos he sinne joutuvat, he keplottelevat itsensä pois armeijasta keinolla millä hyvänsä.

Tämä joukko kasvaa vuosi vuodelta ja se olisi hyvä huomioida, koska sillä on vaikutusta sekä maanpuolustuskykyyn että maanpuolustustahtoon.

kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu