Miksi apinaa koijataan systemaattisesti?

Miten on mahdollista, että varmuudella määräaikaisena vuodeksi tilattu lehden tilaus jatkuukin automaattisesti, ellei itse sitä älyä perua? Edelleen, miten on mahdollista, että kun tämän pyytämättä automaattisen jatkotilauksen, jossa lehden hinta on täysimääräinen, eli perkeleen kallis, peruu, niin viikon sisään tarjotaan saman lehden uutta tilausta -50% alennuksella?

Miten on mahdollista, että jos vaihtaa kalliiksi mieltämänsä teleoperaattorin toiseen, niin edelliseltä teleoperaattorilta tulee alta aikayksikön reilusti vanhaa sopimusta edullisempi tarjous?

Miksi kuntosalit laskuttavat 30pv. välein, eikä kerran kuukaudessa, jolloin laskuja tuleekin pahimmillaan 13 kpl per vuosi ja miksi uudet asiakkaat saavat treenata jopa kuukauden ilmaiseksi ja saavat muikeita liittymisetuja?

Miksi kuluttomassa ja korottomassa luotossa on kuitenkin parin euron käsittelymaksu per kuukausi ja kenelle menevät ns. luottovakuutusmaksut? Ovatko ne piilomaksuja luotontarjoajalle, joka tosiasiassa omistaa kyseisen luottovakuuttajan nimen?

Ovatko ns. vanhat asiakkaat apinoita, joita voi koijata mielin määrin, koska suurin osa käyttäytyy kuin apinat, eikä valita huonosta kohtelusta vanhoina asiakkaina?

Nää ovat vain räikeimpiä esimerkkejä vedätyksestä, joihin kuluttaja nyky-yhteiskunnassa törmää.

Listaa voisi jatkaa vaikka tarjouskusetuksilla, jossa ovh. ensin nostetaan keinotekoisesti ja sen jälkeen alennus lasketaan nostetusta hinnasta tai torien litrahinnoittelusta, jolloin tuotteen kilohinta voi olla ihan mitä sattuu tai jos et tankkaa tänään halvalla, niin huomenna samalla mittarilla hinta voi olla jopa 40snt kalliimpi kuin eilen ja putoaa huomiseksi taas senttikaupalla ikäänkuin hinnoittelu menisi samalla kaavalla kuin pörssisähkön myynnissä!

Kuluttaja-asiamiehellä ja yhdenvertaisuusvaltuutetulla riittää Suomessa työsarkaa.

kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu