Miksi koronarokotteista valehdellaan uutisissa?

Uutisissa (ainakin MTV3) on korostettu sitä, että Suomeen saatiin vajaat 10 000 rokoteannosta ja että siitä riittäisi rokotetta vain n. 5000 ihmiselle. Tämähän ei teknisesti pidä paikkaansa, koska siitähän riittää sille vajaalle 10 000 rokotettavalle, koska kahta rokotetta ei anneta samaan aikaan ja rokotteita käsitykseni mukaan tulee tästä eteenpäin tasaisena virtana. Jos ei tule, niin sekin on outoa. Vahvistusrokote annetaan vasta kolmen viikon kuluttua.

Toinen mikä ihmetyttää on se, ettei rokotuksilla olekaan mikään kiire. Rokottaminen aloitetaan vasta huomenna, vaikka mömmöt ovat maassa jo tänään. Jos tauti on vaaraksi, niin silloin ei ole syytä vitkastella edes vuorokautta.

Hallituksen jäsenten kannattaisi ottaa rokotteensa julkisesti yhtenä ryhmänä ja mieluusti todistettavasti siten, ettei ministereihin rokoteta esim. suolaliuosta. Näin vältetään epäilykset rokotteen perimmäisestä tarkoituksesta ja toimivuudesta.

kosonenjuhapekka

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu