Miksi rokotettuja pitää suojella rokottamattomilta?

Ensimmäinen kysymys.

Miksi rokotettuja pitää suojella rokottamattomilta?

Oma käsitykseni on ollut tähän saakka, että annettu rokote suojaa sitä vastaan annetulta sairaudelta ja yleensä näin on ollutkin. Ainoa rokote, joka kohdallani on pettänyt, oli hinkuyskärokote. Muutoin rokotteet ovat toimineet odotusten mukaisesti aina influenssarokotteita myöten. Tähän mennessä minun ei ole tarvinnut pelätä rokottamattomia sellaisten sairauksien osalta, joihin on olemassa rokote! Miksi koronarokotteet ovat poikkeus kaavasta?

Toinen kysymys.

Miksi kokeellisten rokotteiden ottamiseen painostetaan tai jopa pakotetaan työturvallisuuslainsäädäntöön vedoten?

Kukaan ei pysty varmuudella sanomaan etukäteen, millaisia lyhyen tai pidemmän aikajänteen haittavaikutuksia rokotus yksilötasolla aiheuttaa. Eikö työnantaja periaatteessa syyllisty työturvallisuusrikokseen, jos perusterve työntekijä saa vakavia oireita rokotteesta tai pahimmillaan jopa menehtyy ja taustalla on työnantajan määräys ottaa rokote?

Kolmas kysymys.

Mikä funktio koronapassilla loppujen lopuksi on?

Yhteiskunnasta on pian rokotettu 80%. Suorana viittauksena ensimmäiseen kysymykseen, onko passin idea suojella rokotettuja vai luodaanko sillä seurantajärjestelmää, jolla ihmisten liikkeitä voidaan seurata entistä tarkemmin? Kuinka kauan passi on voimassa? Millaisia rekistereitä passin vilauttelusta eri paikoissa luodaan? Kuka varmistaa sen, ettei passi ole väärennetty tai että se on kytkettävissä oikeaan henkilöön? Mihin lakiin perustuen passia ylipäätään tarvitsee kenellekään näyttää?

Neljäs kysymys.

Miten se lohduttaa rokotteesta jopa vakavia haittavaikutuksia saavia henkilöitä, että suurin osa rokotetuista ei ole saanut mitään haittavaikutuksia?Kuka käy kysymässä narkolepsiaan sairastuneelta, että vituttaako?

Viides kysymys.

Koronaan on olemassa myös perinteisiä rokotteita, jotka eivät perustu geenitekniikkaan. Miksi nämä rokotteet, kuten esim. Sputnik, on ohitettu tyystin rokotekeskustelussa?

Nämä eivät siis ole väittämiä, vaan kysymyksiä!

 

+17
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu