Miksi Suomea ei markkinoida maailmalla viileydellä ja hiljaisuudella

Keski-Eurooppa on kärsinyt viime vuosina kesäajan kuumuudesta lämpötilojen noustessa kaupungeissa jopa 40 asteeseen. Meanwhile in Finland kesän sääennusteet lupaavat hyistä kesää.

Tässäkö olisi markkinointivaltti turistien vähyydestä kärsivälle Suomelle?

Suomea voisi markkinoida vaikkapa seuraavalla tavalla: Mitä te siellä kärvistelette, tulkaa tänne viilentymään ja hiljentymään. Täällä ei helleaallosta ole vaaraa eivätkä skootterit pärise 24/7.

Ei ole vaaraa tsunameista, maanjäristyksistä, tulvista, pyörremyrskyistä tai edes hirmumyrskyistä. Täällä ei ole tappavia kaloja, hyönteisiä eikä matelijoita. Suomen vaarallisin eläin on puutiainen ja niiltä välttyy, kun ei lemmiskele rantapusikossa.

Täällä on mukavan rauhallista. Ei ruuhkia, ei meluisaa liikennettä. Ihmisetkin välttelevät toisiaan ja kaduilla saa kulkea rauhassa, jos älyää väistää flaijereiden jakajia ja sähköpotkulautailijoita. Täällä voit jättää taaperon nukkumaan ulos vaunuihinsa ja antaa piltin mennä saattamatta kouluun. Sinua ei myöskään ryöstetä liikennevaloissa ja Hertzin tarra ei tarkoita, että olet oiva kohde rikollisille. Poliisille ei tarvitse maksaa. Ovien lukitsematta jättäminen ei ole katastrofi. Jos pudotat lompakkosi, rahat todennäköisesti viedään, mutta muun sisällön voit noutaa löytötavaratoimistosta. Kukaan ei ole käsi ojossa kärttämässä tippiä, jos käytät erilaisia palveluita. Seksiäkin saa joko rahalla tai ilmaiseksi Mummotunnelista.

Tulkaa tänne, niin ymmärrätte, miksi olemme maailman onnellisin kansa. Olemme onnellisia siksi, ettei meillä ole mitään syytä olla onnettomia.

kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu