Minne menet Eurooppa

MTV3 sivustolla on nähtävillä kuinka poliisit tehokäyttävät patukkaa ja poliisikoiraa korona-mielenosoittajia vastaan Hollannissa. Samanlaista yhteiskunnallista liikehdintää on nähtävillä kaikissa niissä valtioissa, joissa kansalaisoikeuksia on rajoitettu koronan varjolla. Ranskan tapahtumista ei enää edes uutisoida.

Suomessa Kiuru huutaa jo armeijaa apuun koronahysteriassaan. Armeijan käyttäminen siviilitoiminnassa tietää aina lopun alkua, oli kyse sitten mistä tahansa. Jos kansalaiset joutuvat pelkäämään poliisin väkivaltaisuutta, mikä ei Suomessakaan ole vierasta tai mitenkään poissuljettavaa, niin miten on laita sotilaiden kanssa. Sotilailta puuttuvat nekin vähät pidikkeet, jotka ohjaavat poliisia omassa työssään.

On mielenkiintoista nähdä, mitä Itävallassa tapahtuu kun rokotuspakko astuu keväällä 2022 voimaan? Alkavatko siellä silloin väkivaltaisuudet vai mitä tapahtuu. Itävalta on ollut monessa mukana ja erityisesti huomionarvoista on se, että Itävalta liittyy historiallisesti molempiin maailmansotiin. Onko vihanpito Venäjän suuntaan vain yritys kääntää kansalaisten huomio pois siitä, että tosiasiassa valtio sotii useissa maissa omia kansalaisiaan vastaan? Australia, Kanada, Itävalta, Hollanti…

Yhdysvalloissa trendi on toisensuuntainen. Siellä koronapakotteet ovat kaatuneet oikeusistuimissa yksi kerrallaan perustuslain vastaisina.

Myös Suomessa edes hallinto-oikeudet ovat vielä järjissään ja ovat jo ainakin osassa maata peruneet koronarajoituksia laittomina.

Toivottavasti omikron tuo mukanaan kaivatun laumasuojan ja kouhottaminen loppuisi ennen kuin Eurooppa on jälleen kerran liekeissä.

Johan tässä on edellisestä suursodasta aikaa vierähtänytkin.

+6
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu