Miten yrityksen boikotti puretaan Suomessa

Se on hyvin helppoa, myydään vain halvemmalla kuin kilpailijat. Tai jaetaan ilmaisia ämpäreitä. Asiakkaita riittää.

Espoon Perkkaan Teboil-tankkausasemalla syntyi valtaisa asiakasryntäys, kun siellä myytiin epähuomiossa diesel-polttoainetta selkeästi alle muiden asemien pumppuhintojen. Siinä lensivät periaatteet romukoppaan, kun ihmiset jonottivat edullista polttoainetta. Ukraina unohtui, kun silmät kiiluen vahdittiin omaa tankkausvuoroa, eikä ketään kiinnostanut, jos nyt sattui tukemaan Venäjän sotaponnisteluita omalla pienellä panoksellaan.

Tänään oli virkistävä poikkeus mediassa muutenkin, kun Ukrainan sota ei ollut päälehtien uutisissa. Johan sitä sotaa on käyty neljä kuukautta, joten se voidaan unohtaa. Uutiskynnyksen ylittävät enää jollain tavalla rutiinista poikkeavat sotatapahtumat. Se, kuka etenee tai vetäytyy kilometrin suuntaan tai toiseen ei enää kiinnosta ketään.

Ukrainan pakolaisiakin häädetään jo yksityisasunnoista kaduille, kun eivät itse älyä poistua. Ainakin muualla Euroopassa, milloin Suomessa. Tulijoita on kohta jo saman verran kuin irakilaisia aikoinaan.

Solidaarisuus lakkaa siinä vaiheessa, kun oma lehmä on ojassa.

Tästähän jo Mittler kirjoittikin, kurdien asia ei ole meidän asiamme, vaan jätämme sen Erdoganin haltuun, jotta NATO:n portit aukenevat.

PS. Turkin matkat ovat nyt halpoja.

PS 2. Päivän propagandapläjäys Iltasanomissa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008913662.html

Amerikkalaiselta upseerilta kova arvio suomalaisista ”varusmiehistä.”

(Jääkärikomppania eli Valmiusyksikkö (2. JK, VYKS) on palkatusta henkilöstöstä ja varusmiehistä muodostettu Kaartin jääkärirykmentin kärkiyksikkö, jolla tarvittaessa vastataan nopeasti turvallisuusympäristön mahdollisiin muutoksiin. Valmiusyksikön varusmiehiä voidaan käyttää sotilaallisen maanpuolustuksen tehtäviin (taistelu-, suojaus- ja tukitehtävät) varusmiespalveluksen koulutusvaiheen mukaisesti sekä muille viranomaisille annettaviin virka-aputehtäviin. Koulutus yksikössä on monipuolista, vaativaa ja tarjoaa mahdollisuuden haastaa itsensä.

Valmiusyksikössä ei kouluteta alokkaita. Varusmiehet valitaan Valmiusyksikköön kaikista alokaskoulutusta antavista yksiköistä ja he palvelevat valmiusvuoroa edeltävän koulutusvaiheen oman koulutushaaransa mukaisissa yksiköissä. Valmiusvuoron alkaessa he siirtyvät Valmiusyksikköön jatkamaan koulutusta ja palvelustaan valmiusajaksi.)

Kyse ei siis ole tavallisista varusmiehistä, vaan erikseen valikoidusta osasta varusmiehiä ja heitä kouluttavista sopimussotilaista.

Pohdinkin jo, ettei alle 2000m Cooper-testituloksella ihan hirveästi rynnäköidä ja vyörytetä taloja.

+2
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu