Nyt aikuisten oikeasti. Mitä viranomaiset harjoittelivat lentokentällä 11.12.2019?

Useat viranomaistoimijat osallistuivat keskiviikkona 11. joulukuuta 2019 tullin johtamaan yhteisharjoitukseen Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kyseessä oli ”virallisen” ilmoituksen mukaan harjoitus biologisia uhkia vastaan. Tullin lisäksi mukana harjoituksessa ovat rajavartiolaitos, poliisi, terveyden ja hyvinvoinnin laitos, sosiaali- ja terveysministeriö, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, Vantaan kaupunki, Finavia sekä liikenne- ja viestintävirasto.

Nyttemmin on ilmennyt, ettei kyseisestä harjoituksesta ainakaan opittu mitään, koska biouhka on nyt maassamme koronaviruksen muodossa.

Foliomyssyn päähän laittamalla voisi kuvitella, että kyseessä oli sittenkin Al-Holin vieraiden tuloon valmistautuminen, koska nyt, kun biouhka realisoitui konkreettisesti, kaikki viranomaistoimenpiteet ovat menneet järjestään pieleen. Pahin virhe tapahtui jo siinä vaiheessa, että matkoilta ympäri maailmaa palanneet biouhat päästettiin vapaasti palloilemaan ympäri Suomea.

http://www.lentoposti.fi/uutiset/viranomaiset_harjoittelevat_biouhan_torjuntaa_helsinki_vantaalla_keskiviikkona_11_joulukuuta

kosonenjuhapekka

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu