Oi vapaus

Moottoripyöräily

Suurinta vapautta länsimaissa on vuosikymmenien ajan edustanut moottoripyöräily. Mutta kuinka vapaata se loppujen lopuksi onkaan? Käytät puoli tuntia pukeaksesi hellesäällä yllesi kokopeittävän suoja-asun, ajosaappaat ja kypärän, jonka jälkeen pääset köröttelemään muun liikenteen mukana rajoitusten mukaisesti. Jos vähän nostat keulaa, niin johan on sinivuokot takarenkaassa roikkumassa. Tästä ilosta maksat valtavia vakuutusmaksuja, jotka ovat tarpeen, kun lipsautat prätkän pellolle loivassa kaarteessa, johon THL on levittänyt hiekkaa. Sateen sattuessa kastut.

Todella vapaat käyttävät kaiken vapaa-aikansa ja rahansa öljyä vuotavan Harrikkansa ajokuntoisena pitämiseen.

Maahanmuuttajanaisten vapaus

Päästäkseen sukulaisten valvomana kerran pari vuodessa kylpylään naisten täytyy pukea ylleen kokopeittävä uima-asu ja uimahuivi eli ns. burkini. Miesten rypiessä altailla naiset valvovat sukulaisten lapsia lasten altaalla matriarkan valvoessa, että valvontatyö sujuu kunnialla, eikä katse harhaile missään muualla. Jos mukana on ystävätär, hän on tietysti myös pukeutunut burkiniin.

Sananvapaus

Lista kielletyistä sanoista ja jopa kirjaimista tai numeroyhdistelmistä pidentyy pidentymistään. Erityisen paheksuttuja ovat nykyisin Z ja 88. Niiden vääränlaisesta käyttämisestä voi joutua jopa leivättömän pöydän äärelle. Myös 69 kuuluu paheksuttaviin numerosarjoihin, ellei siitä puhuta täydellisessä yhteisymmärryksessä. Tosin aamulla siitä yhteisymmärryksestä saattaa olla jo eri käsitykset.

NATO

Putin totesi, että voimme täysin vapaasti liittyä NATO:on. Kansalaisilla oli täysi vapaus ilmaista kantansa NATO-kysymykseen gallupissa, jonka järjestäjä sai vapaasti valita ne harvalukuiset kansalaiset, jolta asiasta kysyttiin.

Kansalaisilla on vapaus valita edustajansa neljän vuoden välein, jonka jälkeen kansanedustajilla on neljän vuoden ajan vapaus tehdä mitä huvittaa.

 

 

+2
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu