Olisiko median jo aika lopettaa tarpeeton sairauksilla pelottelu

Rokotekattavuutta yritetään nostaa kaikin keinon, joista osa on jopa arveluttavia.  Rokotekattavuuden piti olla jo aikaa sitten laumasuojatasolla. Nyt ollaan jo pitkälti tämän tason yläpuolella.

En näe, mitä hyötyä tavoitellaan ihmisten pelottelulla ja jatkuvilla kuolemantapauksista uutisoimisella. Suomessa kuolee joka vuosi keskimäärin reilut 50 000 ihmistä ilman koronaakin. Media nostaa koronakuolemat uutisissaan korostettuun asemaan, vaikka se on vain yksi kuolinsyy muiden joukossa. Tarkoitushakuista, eikö? Kokonaiskuolleisuus ei ole Suomessa noussut koronan johdosta ensinkään. Kohta jokunen vanhus kaatuu myös influenssan aiheuttamaan keuhkokuumeeseen. Luonnollinen kuolema?

Rokottautumattomat ovat jo joka tapauksessa myöhässä, jos delta ja omikron tai niitä seuraava uusin koronavariaatio jo jylläävät.

Jos nyt ottaa ensimmäisen rokotteen, joka siis kliinisesti ei suojaa vielä lähestulkoon lainkaan, niin seuraavaa, eli tehosterokotetta saa odottaa jopa 12 viikkoa.

Tämä on ehtona myös koronapassin saamiselle. Koronapassia ei saa, ellei pohjalla ole kahta saatua rokoteannosta.

Eli nyt rokottautumalla koronapassin saa vasta maaliskuun 2022 lopulla.

Onko koko koronapassia enää silloin edes olemassa?  Jos omikron leviää niin nopeasti kuin on uutisoitu, niin kaikki suomalaiset ovat sairastaneet koronan omikron-version maaliskuuhun 2022 mennessä jollain vakavuusasteella.

Tekniikan Maailma lehti otsikoi maaliskuussa 2020 seuraavasti: Kuka muistaa, nykyistä pahempi epidemia riehui Euroopassa vain muutama vuosi sitten ja tappoi yli 200 000 ihmistä enemmän kuin normaali kausi-influenssa.

https://tekniikanmaailma.fi/kuka-muistaa-nykyista-pahempi-epidemia-riehui-euroopassa-vain-muutama-vuosi-sitten-ja-tappoi-yli-200-000-ihmista-enemman-kuin-normaali-kausi-influenssa/

Kuoltiin sitä siis tauteihin ennenkin ja vieläpä tuttuakin tutumpaan influenssaan. Suomessakin taisi kuolla saman verran porukkaa kuin koronaan kahdessa vuodessa. En muista kuitenkaan mitään influenssapasseja olleen käytössä. Tein vielä 2016 lomamatkatkin täysin normaalisti.

Suomessa tehdään vuosittain myös keskimäärin 800 itsemurhaa. Itsemurhaksi lasketaan jokainen kuolemantapaus,  jossa ihminen kuolee jonkin ulkoisen tekijän vaikutuksesta, mutta oman käden kautta. Kun lasketaan kaksi vuotta yhteen, ollaan lähes samoissa lukemissa, kuin koronaan kuolleiden osalta. Erona kuitenkin on se, että itsemurhaajat ovat keskimäärin nuoria, koronaan kuolleet vanhoja.

 

+10
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu