Onko Covid-19 sittenkin bioase ja kuka sitä käytti?

Valejournalismin edelläkävijä The Wall Street Journal kirjoittaa, että vanhimmat Yhdysvalloissa tehdyt löydökset Covid-19 viruksesta ovat vanhempia kuin Kiinan Wuhanissa löytynyt viruskanta.

https://www.wsj.com/articles/covid-19-likely-in-u-s-in-mid-december-2019-cdc-scientists-report-11606782449

Paskauutisten äiti RT lyö lisää löylyä kiukaalle väittäessään, että virus olisi ollut Espanjassa jo kuukausia ennen sen virallista havaitsemista Kiinassa.

https://www.rt.com/news/493085-covid-spain-march-2019-sewage/

Pelkkää apulantaa suoltava Reuters kirjoittaa italialaisten tutkijoiden löytäneen Italiasta vanhempia koronavirusnäytteitä, kuin virallinen totuus väittää.

https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-italy-timing-idUSKBN27W1J2

Yhdysvallat (Trump) ovat syyttäneet Kiinaa bioaseen kehittämisestä ja aktiivisesta levittämisestä. Kiina yhtä pontevasti on kiistänyt väitteet. Kiinan ulkoministeri Wang Yi antoi lausunnon, jonka mukaan: ”Tutkimukset viittaavat siihen, että koronaviruspandemia johtui todennäköisesti samanaikaisista tautipesäkkeistä monissa paikoissa ympäri maailmaa.”

Salaliittoteorioita voi pohtia siltä kantilta, että Aasian maat ovat kärsineet pandemiasta huomattavan vähän verrattuna länsimaihin, joiden talous on romahtamispisteessä ja väestöä sairastunut ja erityisesti kuollut monin verroin enemmän kuin Aasiassa. Erityisen huomattavaa on ollut taudin huippunopea leviäminen länsimaissa. Kuka tässä tilanteessa hyötyy kriisistä eniten?

James Bondin maailmassa syyttävä sormi osoittaisi kohti SPECTREÄ ja maailman kaikki tiedustelupalvelut lähettäisivät ykkösmiehensä etsimään Blofeldtiä.

Ainakin kriisi edesauttaa entistä turvallisuuskeskeisemmän yhteiskunnan luomisessa Mikko Kärnän malliin.

https://twitter.com/KarnaMikko/status/1345700366411829249?s=20

kosonenjuhapekka

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu