Oranssi vallankumous

Peli Hollannissa kovenee ja poliisi on jo avannut tulen kohti maanviljelijöitä.

Tapahtumat eivät kiinnostaneet suomalaista valtamediaa, ennen kuin vaihtoehtomedia uutisoi Hollannin väkivaltaisuuksista, joista hallitus syyttää maanviljelijöitä ja maanviljelijät taas hallitusta. Tämä sentään tapahtumista löytyy muiden pikku-uutisten joukosta.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008930662.html

Vaikka valtamedia on toistaiseksi vähätellyt Hollannin ongelmia, niin tilanne maassa on vakava. Käytännössä kaikki hollantilaiset maanviljelijät ovat mukana mielenosoituksissa ja poliisin ylimitoitettu voimankäyttö saattaa eskaloida tilanteen äärimmilleen. Kymmenet tuhannet traktorit ovat sulkeneet pääväyliä, logistiikkakeskuksien ja jakelukeskuksien väyliä.

Syynä mielenosoituksiin ovat Hollannin hallituksen kaavailemat ilmastotoimet, joiden nojalla Hollannin maataloutta ajettaisiin alas ryminällä ja samalla vietäisiin elinkeino tuhansilta ihmisiltä.

Ranskan keltaliivit, Hollannin maanviljelijät…entäpä Saksa, jossa pian ollaan energiapoliittisessa hätätilassa…jos siellä kansa lähtee liikkeelle, nykyisenkaltainen Eurooppa on tuhon oma.

Valtamedia ei ole vaivautunut uutisoimaan edes sitä pikku-uutista, jonka mukaan Saksan hallitus ponnistelee ankarasti saadakseen Siemensin toimittamat, mutta Kanadassa huollossa olleet Nord Stream kaasuputkiston elintärkeät pumppausosat takaisin Kanadasta Venäjälle. Venäjä on ilmoittanut, että juurikin osien palauttamatta jättäminen on johtanut siihen, ettei Saksa saa kuin 40% tilaamastaan kaasusta. Nyt saattaa katketa myös lopun 40% toimitukset, jolloin Saksan on julistettava hätätila.

https://www.hs.fi/talous/art-2000008926840.html

Kanadalaiset leikkivät siis kirjaimellisesti ihmisten hengillä. Eihän se tosin heitä koske, koska kyse on eurooppalaisista.

 

+12
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu