Panu Laturi ja vihreä suunnitelma Suomen venäläistämiseksi.

Brysselissä vakavasti laittoman maahanmuuttajan pahoinpitelemäksi joutunut vihreät rp:n entinen puoluesihteeri Panu Laturi antoi verkkouutiset.fi verkkolehdelle haastattelun 17.11.2020.

Laturi ei ole katkera siitä, että hänet lähestulkoon surmattiin Belgiassa laittomasti maassa oleilevan henkilön toimesta ”vain muutaman dollarin tähden,” vaan on sitä mieltä, että myös Suomi tarvitsee runsaasti maahanmuuttajia.

Laturi sanoi haastattelussa, että Suomesta on tehtävä Euroopan Kanada eli työperäisen maahanmuuton Euroopan ykkösmaa. Tavoitteet tulee asettaa tarpeeksi korkealle.

Tässä voidaan olla samaa mieltä.

Suomesta on tehtävä nimenomaisesti työperäisen maahanmuuton ykkösmaa ja unohtaa muunlainen maahanmuutto, kuten esim. humanitäärisistä syistä johtuva maahan muuttaminen tyystin. Ajatusta voitaisiin jalostaa Australian ja Kanadan mallisiksi, eli maahantulo-oikeuden saavat vain pätevän matkustusdokumentin omaavat turistit sekä sellaiset muuttajat, joilla on työpaikka valmiiksi katsottuna tai koulutus- ja osaamistaso sellainen, että työpaikkaolettama on erittäin todennäköinen.

Vihreiden alkuperäinen suunnitelma paljastuu kuitenkin seuraavassa lauseessa: ”Vaatimaton tavoite pitäisi olla miljoona uutta suomalaista ja koko Pietarin alueen korkeasti koulutetun kerman houkuttelu.”

Pelkästään Pietarista löytyy satojatuhansia korkeasti koulutettuja venäläisiä ja toinen mokoma sellaisia, jotka voivat ostaa itselleen todistuksen koulutuksesta, jos sillä pääsee Suomeen asumaan.

Mitä, jos Suomeen muuttaisi Pietarin koko kerma, myös hapan sellainen?

Onhan niin pirullinen suunnitelma, että sen täytyy olla suoraan Kremlissä tehty.

https://www.verkkouutiset.fi/suomi-tarvitsee-runsaasti-maahanmuuttajia/#c455895b

kosonenjuhapekka

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu