Pari silmiinpistävää koronauutista Suomesta ja maailmalta

Nämä ovat poimintoja päivän YLE:n uutisista

https://yle.fi/uutiset/3-11942036

  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ohjeistaa kuntia tarjoamaan kolmatta koronarokotusta niille 12 vuotta täyttäneille, joiden elimistön immuunivaste on taudin tai sen hoidon vuoksi voimakkaasti madaltunut.

Edellä mainittu kannattaa lukea ajatuksella, jos kuka kykenee omilla aivoillaan ajattelemaan. Huolellisesti asioita harkitseva ihminen kyllä hämmästelee em. lauseen sisältöä. Mitä sillä yritetään sanoa ja sisältääkö lause jonkin piiloviestin?

”Yhdysvalloissa koronaviruksen aiheuttamaan tautiin liittyvät kuolemat ovat nousseet samalle tasolle, jolla ne olivat helmi–maaliskuun vaihteessa.Johns Hopkins -yliopiston mukaan kahden viime viikon aikana koronaan liittyvien kuolemien päivittäinen keskiarvo on noussut 40 prosenttia: 1 387:stä 1 947:ään. Hoitoalan asiantuntijat sanovat, että ylivoimainen enemmistö kuolleista ja sairaalan joutuneista covid-19-potilaista on rokottamattomia.”

Ylivoimainen enemmistö voi olla mitä tahansa 51%-99% väliltä. Hoitoalan asiantuntijat eivät siis edes yritä kiistää sitä, että myös rokotettuja kuolee. Olisi vain mukava kuulla todellisia lukuja viittausten sijaan.

+8
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu