Poliisi etsii noin 16–20-vuotiasta ihmistä.

Johan on taas oikea kukkanen päässyt lipsahtamaan poliisin tiedottajalta medialle. Vaikea kuvitella, että poliisi etsisi eläintä, ei ainakaan siinä määrin, että asiasta pitäisi tiedottaa erikseen. Toivottavasti kyseessä ole ole jonkun syyslomatuuraajatoimittajan muunnos poliisin tiedotteesta.

Huomionarvoista on se, että poliisin avunpyynnössä ei ole ilmoitettu sen enempää sukupuolta kuin ihonväriä, jotka ovat merkittäviä poissulkevia tuntomerkkejä. Sukupuolen avulla voitaisiin epäillyistä karsia pois ainakin puolet ja ihonvärin perusteella vielä tehdä jatkokarsintaa.

Jos etsityn tekijän ikähaarukka osuu vähintäänkin kohdilleen, tunnistettavia on vain pelkästään Helsingissä vajaat 20 000. Jos tekijä onkin vanhempi, määrä pompsahtaa kymmenillä tuhansilla suuremmaksi.

Tässä nyt kuitenkin tekijän tuntomerkit, jos satutte tunnistamaan oman ihmisenne tai lapsenihmisenne: ”tummat hiukset ja tekoaikaan yllä mustat tennarimalliset kengät, valkoiset sukat, mustat verryttelyhousut, joissa on valkoinen raita sivuilla, ja musta takki.”

 

kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu