Poliisit ja palomiehet ottivat yhteen Pariisissa

Miksi nämäkin uutiset on luettava ns. valemediasta?

En poissulje sitä, etteikö tämä olisi ollut uutisena jossain medioissa, mutta uutinen ei ohittanut uutisarvoltaan ainakaan Maisa Torpan hääuutisia. IS päälööpeissä on mm. Bratt Pittin huomaamaton ele ja IL:n pääuutisissa oli artikkeli mm. korkin kiinni laittaneista julkkiksista.

Pariisin kadut muuttuivat jälleen taistelutantereeksi tiistaina, kun presidentti Macronin globalistihallintoon tuskastuneet mielenosoittajat ja mellakkapoliisi kamppailivat kaupungin kaduilla. Nyt vastatusten ovat maan viranomaisetkin. (lainaus 28.1.2020 MV-lehti)

Siinä vaiheessa, kun poliisit ja palomiehet ottavat verisesti yhteen, on kysymys jo vakavasta yhteiskunnallisesta ongelmasta ja se on hälytyssignaali siitä, että kyseinen demokratia on vakavassa kriisissä. Mielestäni sellainen on uutisoimisen arvoista jos mikä. Mutta koska asiat tapahtuvat EU:n toisessa moottorissa Ranskassa, valtamedia vaikenee kuin muuri.

On vaikeaa kuvitella, että virassa olevat palomiehet aiheuttaisivat suurta mellakaa missään päin maailmaa, mutta Pariisin poliisi provosoinnin mestarina sai aikaan sellaisen.

Voi avun saamisessa kestää, kun poliisi loukkaa itsensä seuraavan kerran Pariisissa.

 

kosonenjuhapekka

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu