REGINA-lehti takaisin ja heti

Muistan vielä ajat, jolloin iltapäivälehtien ja uutislehtien rohkeinta antia olivat iltatytöt ja etusivun tytöt. Naisten seksifantasiat ja ylipäätään kaikki kevyemmän luokan seksiasiat oli koottu Regina nimiseen julkaisuun. (Miestenlehtiä ei lasketa, koska niissä ei pehmoilla)

Päiväkahvit olivat erillisellä ilmoituspalstalla, jos ketä kiinnosti tai oli tarvetta.

Nyt olikin mukava aloittaa uutisaamu lukemalla Tinzen seksifantasioista. Pitäisi vain ensin tietää, että kuka ”helvetissä” on Tinze? Siitä sitten Ryyd-loikalla ensi kesän bikini-muotiin. Ensi kesällä varmaankin tarkoitettiin sitä, ettei juurikin alkanut kalenterinmukainen kesä ole käytännössä vielä oikein edes alkanut.

Kun biksut oli kollattu, olikin aika perehtyä Sanna Marinin pakaroihin ja niistä sitten jouheasti Ina Mikkolan haastatteluun, jossa käsiteltiin jotain runkkarin päiväkirjaa.

Siinä olikin varteenotettavan median uutisanti.

Jos haluaa perehtyä tuoreisiin uutisiin, niin niitä joutuu likimain etsimällä etsimään.  Aika paljon nimittäin lehtiin on ympätty artikkeleita, joissa parasta ennen päiväys meni jo toissa päivänä umpeen.

Samoin on faktatiedon kohdalla. Paljon julkaistaan mielipiteitä uutisina.

Tilanne on kohta jo sama kuin TV:ssä, jossa samat elokuvat esitetään kymmenen kertaa peräkkäin eri kanavilla.

Asia saataisiin korjaantumaan aloittamalla Regina-lehden julkaiseminen uudelleen ja siirtämällä ainakin nämä naisten seksi- ja pehmopornojutut sinne. Näin saataisiin tilaa uutisille, jotka alkavat olla artikkelien osalta jo vähemmistössä.

+3
kosonenjuhapekka
Sitoutumaton Helsinki

Sisukas suomalainen ilman puoluetaustaa. Mitään vaihtoehtoa ei pidä poissulkea. Maalaisjärjen rippeiden vakaa puolustaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu